Reszcie odpowiem z wczoraj i dziś potem........
Zostawiam moja kompozycję (wg mnie udana ).... zgrany busz.. zgrane trio Tylko foto jest do dupy!!! Bo real jest śliczny i stanowi ogromny bukiet o średnicy 1,5-2 metry.... chyba muszę na kurs fotografii się zapisać... ale wcześniej kupić toto-loto..
Jagoda, Magda .... po cichu planowałam spotkanie w tym roku zrobić, ale splot nieprzyjemnych okoliczności mnie zniechęcił.. ale jak byście gdzieś były w pobliżu to serdecznie zapraszam.
Moja dzisiejsza bylinówka.....
I miłe dla ciała, ale fatalne dla widoków... balia.. już z wodą..wczoraj było +25
mam taką samą...chyba też nn , nosa bym z niej nie wyciągała tak pięknie pachnie
świetny avatarek
pięknie masz rożyczki moje jeszcze w pąkachu mnie to chyba z Syberii ciągnie chłodem bom zawsze spóźniona
Świetne zakupy, oj mnóstwo się dzieje, a jak czytam jeszcze więcej zacznie, bo urlop jest
Po ile limki były, tak z ciekawości?
....a hosty rzeczywiście podziel, najlepiej zanurzyć głęboko w wodzie i delikatnie je rozdzielić, jest szansa, ze nic się nie uszkodzi moje cisy idą, jak szalone, a twoje, pozdrawiam Marta
tu na razie jest lotnisko, ale bedzie... jeszcze dosadzimy roslinki z projektu i to wrazenie powinno niedlugo zniknac
Limki od Finki ladnie rosna i szalwia przed nimi zaczyna kwitnac