Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Jag_58 23:09, 09 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

Mój Thomas to potffór... przesadzę jesienia lub wiosną.. muszę, bo mi zajęło pół tarasu i widok na kałużę..

A to moje Rh co postanowiły wypuścić przyrosty na końcu kwiatostanu... mam to na dwóch krzewach Obrywam nasienniki, a resztę zostawiam..

Anek pięknie u Ciebie wiem ze się nie wyrabiasz więc spaceruje u Ciebie z tym co masz na rh pierwszy raz sie spotykam ,ale u Ciebie wszystko jest mozliwe ,buziaki
Mala_Mi 23:12, 09 cze 2014

Syla napisał(a)

ja choć nie piszę to zawsze regularnie odwiedzam ... lubię po cichu oglądać pozdrawiam

Syla,, jesteś bardzo miła... a ja juz wszędzie, łącznie z sobą to kompletny niedoczas. Ja do Ciebie też lubię zaglądać Nadrobię wszyto, ale czekam na sposobność Ciekawa jestem Twoich rewolucji, któych zawsze jest dużo.. i z rozmachem wszytko I w dodatku ładnie

Odpowiedz dla niezainteresowanych dlaczego w takim małym ogrodzie mam tak dużo roślin...
Bo sadzę piętrowo.. dosłownie..
Fragment bylinówki

Różaneczniki, azalie, byliny, cebulowe, lilie i paprocie.. i..i....i...i..

A tu jak przycinam kocimiętki... po prawej przycięta jakiś czas temu, a po lewej przycięta w sobotę... Tnę krótko.... można sie bawić w kłoski, ale kto ma na to czas.. też odrosnie.. co widać na foto..

Mala_Mi 23:16, 09 cze 2014

kitek81 napisał(a)
mało czasowa jestem, ale napiszę, bo wczoraj obejrzałam fotki, dziś dokończyłam-Aniu piękne wszystko, jest tyle piękności, ze nawet nie wiem, którą roślinkę wyróżnić w całości pięknie się podkreślają i uzupełniają ogród marzeń
pozdrawiam :*

Kitek.. u Ciebie rewolucje pełna parą... a ja patrzę na swojego winobluszcza i śmieję sie, że rosna kolejne sadzonki

U mnie wszędzie rosną sadzonki...
To wysiane orliki.. mus wypielić...

Kto che werbenę... wyślę za cenę przesyłki + 1zł za pakowanie i benzynę na pocztę... mam tego od groma...

Mala_Mi 23:19, 09 cze 2014

Kto che werbenę... wyślę za cenę przesyłki + 1zł za pakowanie i benzynę na pocztę... mam tego od groma... szkoda wypielić a muszę......
Azalie...

Podnoszę gałązki a tam... przedszkole...

To bohaterskie roślinki.. rosna wszędzie.. moje już kwitną A; foto nie zrobiłam

Mala_Mi 23:22, 09 cze 2014

Jag_58 napisał(a)

Anek pięknie u Ciebie wiem ze się nie wyrabiasz więc spaceruje u Ciebie z tym co masz na rh pierwszy raz sie spotykam ,ale u Ciebie wszystko jest mozliwe ,buziaki

Jagoda.. mam takie 2 RH co maja przyrosty na czubkach kwiatostanów.. Bogdzia mówi, że tak czasami jest..

A to trytomy którym uciachałam liście bo mnie denerwowały.. i kwitną jak szalone.. wszystkie.. to jedna kępa..

I NOstalgia....
Mala_Mi 23:31, 09 cze 2014

olaw napisał(a)
Jakie to Ogrodowisko jest świetne!!!
A jeszcze lepsi są ogrodomaniacy, których jest bardzo miło poznać w realu!!!
Dziękuję za spotkanie i za dary... będę dbała i jak się rozrosną podam dalej

Ola... nie pisz o darach... bo jeszcze mam ... wiesz co..... ale jajeczka za moje siewki to bardzo dobry interes

Przerwało mi opowiesz.. tu skończę.. mój brat leczył sie, bo chorował.. w czasach kryzysu bomboniera to był rarytas..a było to ponad 40 lat remu. Mama schowała przed nami bombonierę dla Pani Doktor.. ale mój brat (co sie leczył) ją znalazł , zjadł i nic nie powiedział. Mama dała bombonierę Pani doktor, a ona otworzyła celofanik by poczęstować brata (miał jakieś 7 lat??).. a tam zogn.... czekoladek nie ma....
Braciszek wszystkie zjadł.... a Mamę zjadł wstyd, że dała pustą bomonierkę

Moja Mama, która poznałaś, to anioł nie kobieta... ale wtedy brat dostał "lanie" Ponad 40 lat a to Pamietam

A to moje corver sadzone w tym roku z gołym korzonkiem.. foto dla Ewy. Biały nie mój kolor, ale lubię je

Zielona 23:40, 09 cze 2014

Aniu... posadziłam co prawda kilka werbenek od Ciebie (dzisiaj do nich mówiłam!), ale jeśli masz wyrzucić - to przyjmę każdą ilośćZa przesyłkę, paliwo, fatygę - chętnie zapłacę. Bo to cena minimalna, a zdobycze bezcenne Werben dostałam kilka sztuk, a jeżówek kilkadziesiąt i powiem Tobie, że na razie werbeny lepiej się mają... Jeśli zatem po dzisiejszym ogłoszeniu Tobie zostaną - chętnie dosadzę im siostry i będzie łan
paniprzyroda 23:46, 09 cze 2014

Podejrzałam Cover. Podobają mi się. Moje mniejsze, ale też z pąkami Siewki ubiegłorocznych naparstnic sadzone jesienią powinny zakwitnąć w tym roku? Mam białe i coś słabo się zbierają.
agata19762 23:55, 09 cze 2014

Ania pogoda wymarzona ...uwielbiam takie cieplusio

ale basen ...........marzenie ......
szkoda, że mam kawałek do Ciebie...
popluskałabym troszkę

Mirka 23:58, 09 cze 2014

Ania ja bym chętnie te orliki przygarnęła skoro do wypielenia bo werbenę siałam i mam sporo sadzonek