Anek pięknie u Ciebie wiem ze się nie wyrabiasz więc spaceruje u Ciebie z tym co masz na rh pierwszy raz sie spotykam ,ale u Ciebie wszystko jest mozliwe ,buziaki
Syla,, jesteś bardzo miła... a ja juz wszędzie, łącznie z sobą to kompletny niedoczas. Ja do Ciebie też lubię zaglądać Nadrobię wszyto, ale czekam na sposobność Ciekawa jestem Twoich rewolucji, któych zawsze jest dużo.. i z rozmachem wszytko I w dodatku ładnie
Odpowiedz dla niezainteresowanych dlaczego w takim małym ogrodzie mam tak dużo roślin...
Bo sadzę piętrowo.. dosłownie..
Fragment bylinówki
Różaneczniki, azalie, byliny, cebulowe, lilie i paprocie.. i..i....i...i..
A tu jak przycinam kocimiętki... po prawej przycięta jakiś czas temu, a po lewej przycięta w sobotę... Tnę krótko.... można sie bawić w kłoski, ale kto ma na to czas.. też odrosnie.. co widać na foto..
Ola... nie pisz o darach... bo jeszcze mam ... wiesz co..... ale jajeczka za moje siewki to bardzo dobry interes
Przerwało mi opowiesz.. tu skończę.. mój brat leczył sie, bo chorował.. w czasach kryzysu bomboniera to był rarytas..a było to ponad 40 lat remu. Mama schowała przed nami bombonierę dla Pani Doktor.. ale mój brat (co sie leczył) ją znalazł , zjadł i nic nie powiedział. Mama dała bombonierę Pani doktor, a ona otworzyła celofanik by poczęstować brata (miał jakieś 7 lat??).. a tam zogn.... czekoladek nie ma....
Braciszek wszystkie zjadł.... a Mamę zjadł wstyd, że dała pustą bomonierkę
Moja Mama, która poznałaś, to anioł nie kobieta... ale wtedy brat dostał "lanie" Ponad 40 lat a to Pamietam
A to moje corver sadzone w tym roku z gołym korzonkiem.. foto dla Ewy. Biały nie mój kolor, ale lubię je
Aniu... posadziłam co prawda kilka werbenek od Ciebie (dzisiaj do nich mówiłam!), ale jeśli masz wyrzucić - to przyjmę każdą ilośćZa przesyłkę, paliwo, fatygę - chętnie zapłacę. Bo to cena minimalna, a zdobycze bezcenne Werben dostałam kilka sztuk, a jeżówek kilkadziesiąt i powiem Tobie, że na razie werbeny lepiej się mają... Jeśli zatem po dzisiejszym ogłoszeniu Tobie zostaną - chętnie dosadzę im siostry i będzie łan
Podejrzałam Cover. Podobają mi się. Moje mniejsze, ale też z pąkami Siewki ubiegłorocznych naparstnic sadzone jesienią powinny zakwitnąć w tym roku? Mam białe i coś słabo się zbierają.