Igor - piękne te salony. Ja zastanawiam się czy dać na obwódki żurawki czy wałek niski z bukszpanu, nie wiem co wybrać jedno i drugie na pierwszym miejscu.
Widzę, ładnie wygląda zestawienie różnych wielkości.
Dziękuję również Tobie Margaretko za miłe słowa robię wtedy, gdy ktoś zajmnie się Synkiem lub wieczorem, gdy zaśnie
Za 35 zł też bym nie kupiła. Moje najpierw były po 20 ale jak powiedziałam, że biorę 17 to zeszło na 18 zł
Zaległości mam ogromne, spóźnione imienikowe życzenia, spełnienia marzeń ......już dużo nadrobiłam
Pięknie twój ogród się zmienił, tyle roślin i gatunków, każdy kącik w ogrodzie masz tajemniczy i intrygujący, zdjęcia przecudne, nad oczkiem piękna obsada, wszystko wygląda naturalistycznie i jak najbardziej angielsko..........a klon wyjątkowy i najpiękniejszy
Kondziu, dzięki Twoim fotkom, poznałam dwa piękne ogrody, dziękuję za foto relację..........widzę, że Alinka wszędzie z Wami jeździ
Makijaż mi się cały rozmazał przez ciebie Płacze ze śmiechu. Można by rzec jaki pan taki kram Ja czasem nie panuję nad słowotokiem to i sprzęt się dostosował i szybciej pisze niż myśli