Widzę że jak powiedziałaś tak zrobiłaś Brawo ! Dużo masz tych cebulek Z tulipanami nic nie da się zrobić Po cebulach nie poznasz jaki mają kolor więc na wiosnę będziesz miała kolorowego mixa i też będzie pięknie
Ja obierając cebule usuwałem im też łodyżki a widzę że u Ciebie pozostawione Czy to jakiś celowy zabieg ? bo ja nie jestem w temacie
Dzisiaj tylko zdążyłam poobcinać przekwitłe kwiaty, podwiązać ostrózki i wzięłam się za oglądanie siatkarzy...szkoda słów...wyłączyłam w trzecim secie, jak go przegrywaliśmy 10:21... szkoda nerwów. Nawet nie wiem jaki wynik był.
Poszłam sobie tylko lilie obfocić, jutro za róże się biorę
Ja lubię takie dłubaniny, szczególnie jak można sobie jeszcze nóżki poopalać - ale ta ilość to już przegięcie - klęłam pod nosem po co ja to kupowałam - ale potem pomyślałam że czym bym 2 lata oczy cieszyła jak nie tymi cebulowymi????
Udało mi się zrobić wstępny szkic, ale może w weekend dopracuję go szczegółowo
Bardzo podobają mi się nieregularne kształty, ale nie wiem w jaki sposób wytyczyć rabaty uwzględniając rosnące drzewa.Teraz widzę, że zapomniałam narysować jeszcze jednego drzewa z prawej strony, nawet nie wiem co to za drzewo.
Ale widoczne jest na zdjęciach