Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 10:58, 27 cze 2014

Donia72 napisał(a)

Dziś byłam rowerem w szkółce i kupiłam 4 byliny, w żółtym kolorze Przyjechałam do domu i co się okazało??? Że przebiłam koło
A floksy, takie jak kiedyś rosły w wiejskich ogródkach, takie wysokie i różowe. W szkółce też były po 8zł, ale w koszyczku na rowerze bym je połamała
I te floksy od teściowej, to babcia mojego m mówiła, że lepiej na jesień wykopać.

Jakie byliny kupiłaś? I takie ciężkie, że aż koło nie wytrzymało???

Dobre takie wysokie floksy na tyły rabatki. I te wiejskie najlepsze, wszystko wytrzymają

Jak tak mówi, to się wstrzymaj do jesieni. Ważne, że możesz je mieć
Kindzia 11:00, 27 cze 2014

Agania napisał(a)
Zaatakowałam zdobniczkę siedziała cała masa na moich młodych tricolorkach i już po pladze...........dzięki za ostrzeżenie......szybko załatwiaj tych lekarzy i wracaj do nas...powo

buziak

No i dobrze, że paskud już nie masz

Lekarzy mam kompleksowo, przebadają mnie na lewo i prawo, trochę to potrwa...ostatni raz na wizycie, nie z doskoku, po znajomości, byłam ze 20 lat temu...pomijając dentystę i ginekologa.
Spokojnie forum ogarnę
danuta_szwajcer 16:50, 27 cze 2014

Zazdroszcze, ze ostatnio 20 lat temu, zrobisz przeglad i bedziesz miała spokoj na kolejne 20 lat czego Ci życze Kasiu) Pozdrawiam serdecznie
Urszulla 17:04, 27 cze 2014

Kasiu, czytam o przeglądzie organizmu
nie zazdroszczę szczególnie tego mnóstwa terminów, wizyt i czasu wyjętego z życiorysu.
Mirka 18:27, 27 cze 2014

Kindzia napisał(a)

No i dobrze, że paskud już nie masz

Lekarzy mam kompleksowo, przebadają mnie na lewo i prawo, trochę to potrwa...ostatni raz na wizycie, nie z doskoku, po znajomości, byłam ze 20 lat temu...pomijając dentystę i ginekologa.
Spokojnie forum ogarnę
Kasiu ja taki przgląd po 20 l.zrobiłam w zeszłym roku jest ok ale co się od lekarzy nasłuchałam to masakra
Kindzia 21:25, 27 cze 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Zazdroszcze, ze ostatnio 20 lat temu, zrobisz przeglad i bedziesz miała spokoj na kolejne 20 lat czego Ci życze Kasiu) Pozdrawiam serdecznie

Ja nie chorowitka I teraz na pewno nic nie znajdą, przynajmniej taką nadzieję mam.

Ja też macham Danuśka
Kindzia 21:26, 27 cze 2014

Urszulla napisał(a)
Kasiu, czytam o przeglądzie organizmu
nie zazdroszczę szczególnie tego mnóstwa terminów, wizyt i czasu wyjętego z życiorysu.

Właściwie to nie potrwa aż tak długo, do urlopu, po trzecim tygodniu lipca, powinnam być przeglądnięta

Kindzia 21:27, 27 cze 2014

Mirka napisał(a)
Kasiu ja taki przgląd po 20 l.zrobiłam w zeszłym roku jest ok ale co się od lekarzy nasłuchałam to masakra

Dobrze, że się zmobilizowałaś, czasami trzeba
Kindzia 21:32, 27 cze 2014

Dzisiaj tylko zdążyłam poobcinać przekwitłe kwiaty, podwiązać ostrózki i wzięłam się za oglądanie siatkarzy...szkoda słów...wyłączyłam w trzecim secie, jak go przegrywaliśmy 10:21... szkoda nerwów. Nawet nie wiem jaki wynik był.

Poszłam sobie tylko lilie obfocić, jutro za róże się biorę

Kindzia 21:34, 27 cze 2014