I spojrzenie ze taboretu ogrodowego
Bogdzia.. uciekam świętować Ty już też na pewno świętujesz A takich dzieciaczków na trawniku mam duuuuużo, M sie śmieje, że przedszkole i żłobek ptasi mamy
Pieknie u Ciebie ....bardzo podobają mi się te cuda co to za trawka
A co to jest na pierwszym planie?
Asia łatwo dość(i wrócić) szlakiem żółtym do Zielonego Stawu z parkingu przy wylocie Doliny Kieżmarskiej i można iść wyżej na szczyt jest dość łatwo a widoki powalające -rodzina da radę
Zdjęcia żwirowych dla Gabrysi
Kilka fotek z ogrodu szałwia omszona "(wieloletnia) - pod taką nazwą kupowałam w zeszłym roku i pięknie wyrosła tej wiosny moja czerwona pnąca róża, która przez moją nieuwagę wypuściła z podkładki dzikie pędy i tym sposobem jest biało-czerwona nie wiem co to za kwiatki ale pachną pięknie, czerwonych pąków jest ok 30 szt. reszta to białe drobne ...chyba różyczki? i graby
No i nasz nowy członek rodziny sunia szczeniaczek KROPKA
. Od włożenia patyczków do ziemi musi trochę czasu upłynąć.Moja na ok 6,7 lat.Pilnuję pnia i kilka razy w ciągu roku wyłamuję odrosty i przycinam gałązki wyrastające pionowo.Rośnie silnie...a ja chcę utrzymać taki parasolowaty wachlarz.To praca dla cierpliwych...a my takie jesteśmy...lubię pielęgnować wszystko od początku. Cieszę się,że do mnie trafiłaś...postaram się odwzajemnić wizytę...pozdrawiam.