Kartofelki obsypane. Tym razem koniem był mój bratanek, Zdjęć nie zrobiono, aparacik był ze mną we Francji. Cieszy mnie ta największa z rabat w moim ogrodzie
Aniu, wrzucam fotki moich bodziszków. Jeden to jakiś duży rośnie, może przez to, że w cieniu pod wierzbą? Nie pamiętam, jakie miał kwiatki, ale chyba jakieś fioletowe.
A to drugiJeszcze nie ma kwiatków.
I trzeci, ale to chyba ten sam jak ten wyżej
OOOO, o to mi chodziło, bo już myślałam, że z tym "a co to leżak???" to zwykła ściema
Wyglądają te kanty i przyszłe rabaty niesamowicie, tak pięknie, że nawet roślin nie musi być. Ola, gratulacje, roboty kupa, ale wychodzi Ci to rewelacyjnie.
A można by się tak do którejś rybki uśmiechnąć...? już nawet nie trzy, choć jedno niech spełni...
Zembla ma 9 lat i około 160 wysokości, 2 m szerokości. Obok jest 'Cunningham`s White' jeszcze go do końca niewyczyszczony. RH lubią się dotykać i na pewno się zmieszczą..
na tym zdjęciu lepiej widać, niestety jak robiłam zdjęcia niebo było zachmurzone
Jagódka czy ta nowa rabata, którą właśnie wydłużyłaś przy użyciu węża jest symetrycznym odbiciem tej nowej przy studni?
Czy te dwie rabaty tworzyłyby jakby 3m "wrota" prowadzące do oczka?