Część z Was na pewno wie, że do Bogdzi przyjechała również Kasia z Emusiem z ZG. Wracali z Łodzi do domu przez Pszczynę Rano w niedzielę przyjechali do nas i ciocia Małgosia z eMusiem z Buczkowic...a potem my ich odprowadziliśmy do Buczkowic, a Kasia z ZG w dalszym ciągu wracała przez Buczkowice do Zielonej Góry
Matko...jak było fajnie
Cieszę się, że Camperdownii zdrowo wygląda, bo w przeciwieństwie do niego wiąz kolumnowy coś nie wypada najlepiej, ale ogród się zawsze zmienia jedne rośliny w jednym roku rosną lepiej w drugim gorzej, ale dzisiaj, aż śpiewałam z radości, że jest tak pięknie i słonecznie..................i po ciężkim dniu pracy mogę się zrelaksować w ogrodzie............i jeszcze jak widzę kwiatuchy
Witam serdecznie . Chcę się pochwalić że dziś zakupiłam na tą rabatę trzmielinę (mam jej 3 szt.) , lawendę(12 szt) i bukszpan(12szt. może być za mało) na obwódkę . Wszystko według Pani projektu
Już niedługo będą zdjęcia
Zastanawiam się czy ważną sprawą jest przestrzeganie dni z kalendarza ogrodnika- księżycowego do nasadzeń roślin w ogrodzie...? Bo jeśli jest to ważna sprawa , to będę musiała poczekać .
Dziękuję P. Danusiu i pozdrawiam .
nasz rh kwitnie
jednym kwiatem , ale jednak !
pierwszy raz
nawożenie i Topsin mu pomógł jak nie wiem co !
i ma mnóstwo młodych przyrostów - też pierwszy raz