Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Życie w wiejskim ogrodzie 22:25, 02 maj 2014

Do góry

Radość dla oczu, pokarm dla duszy 22:23, 02 maj 2014

Do góry
a taki mój klon katsura

Ogród Eli 22:23, 02 maj 2014

Do góry
Wędzarnia piękna , skalniak boski i gratulacje na 2 setkę ....I niech Twój ogród wszelkie plagi typu mszyce , opuchlaki , grzyby itp omijają zdrówkiem łukiem ... Jeszcze kwiatucha

Drzewulcowo 22:19, 02 maj 2014

Do góry
Funkie juz poczuły wiosnę, mam nadzieję, ze nie zmarzną przez te kilka zimnych nocy. Brakuje mi jeszcze takiej z cytrynowo żółtymi listkami, ale do jesieni skarbonka już pusta

i kawałek skalniaczka
Ogród - wspaniałe miejsce na relaks 22:19, 02 maj 2014

Do góry
ja dziś też zakupiłam tą odmianę!
moja sadzonka jest trochę skromniejsza i zastanawiam się, czy kupić jeszcze jedną żeby już w tym roku mieć efekt
piękny jest ten Miscant - zakochalam sie w z zdjeciach w internecie - ciekawe kiedy nasze takie beda

Roberto napisał(a)
Wczoraj pozwoliłem se na zakup w ogrodniczym dwóch Miscantów chińskich odm. Variegata.

Ogród Eli 22:16, 02 maj 2014

Do góry
Skula napisał(a)
ale , ale jakoś Twojej wędzarki nie mogę znaleźć
pokaż ją proszę
fotka sprzed 2 tyg. świeższej nie mam w tej chwili
Radość dla oczu, pokarm dla duszy 22:14, 02 maj 2014

Do góry
szmaty wymoczone w zaprawie klejowej owinięte wiadro lub donice pomalowane farbą lub impregnatem to moje pierwsze więc przy większej mozliwości farb żeby zrobić cienie lub postarzyć donice na taka rustykalną mam nadzieję że jeszcze taką zrobią, narazie zobaczę jak się będą sprawować jedna jest biała z przecierką ale nie mam foto
Drzewulcowo 22:13, 02 maj 2014

Do góry
I jeszcze kilka wczorajszych fotek

Drzewulcowo 22:10, 02 maj 2014

Do góry
Dziewczyny dziękuję Te plecki to niestety pozostałość po pierwszym brzuszku, leka rzekł, że nadaje się pod nóż, ale mi wystarczą już powracające czasami wspoomnienia dwóch CC więc jak się przeforsuję, to pomaga leżakowanie i "ćpanko"

A zmieniając temat na ogrodniejszy oto moje skromne zakupki / absolutnie bez porównania z zakupami Gosi /

i już na swojej miejscówce / fotki telefonem, to jakośc trochę kiepska /

i Rodo

i moja kwiatowa panienka / była kiedyś taka bajka - Makowa panienka /

Ogród Eli 22:10, 02 maj 2014

Do góry
elzbieta_g napisał(a)

skalniakowo trawa koszona wczoraj a dziś już królują na niej mlecze

na te żółte paskudztwa tylko oprysk albo skuteczne wyrwanie - ja stosuję obie metody
do wyrywania mam specjalny przyrząd

ale pięknie u Ciebie
Mój 4 arowy azyl... 22:09, 02 maj 2014

Do góry
Ponownie okryłam włókniną hortensje ogrodowe - na wszelki wypadek, bo zimny, północno - wschodni wiatr hula na mojej działce.
Podlałam kilka krzewów róż, kilka zdjęć i do domu

Przekwita aronia

dąbrówkę trzeba pilnować, szybko się rozprzestrzenia, pełno nowych rozłogów sięga coraz dalej

ostrogowiec zawiązyje pąki

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:09, 02 maj 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Za to w tym roku zakwitną mi wisterie.. ale będzie kwiatów... zostały się dwie, a było ileś podejść... ten rok był warunkiem dla nich być albo nie byc..... i sie postarały
Po prostu czad

Aniu a mocno wisterię przycinałaś? A może w jakiś szczególny sposób?

Zakupiony buczek fajny, ale klon fajniejszy

Ciekawe to drzewo ta Parocja musisz je częściej pokazywać w tym, jak to pieszczotliwie ujęła Konstancja, urokliwym zakątku a propos orientalnych drzewek jakie miałaś doświadczenie z kielichowcem wonnym (przemarzanie, słabe kwitnienie itd)?

Ogród cichy i przytulny 22:07, 02 maj 2014

Do góry
Hortensja pod pierzynką )

Mój dół chłonny na wody opadowe za cyprsikiem

Jego zbliżenie - niestety trochę igliwia w nim pływa

Kalina koralowa zaczyna kwitnąć
Jurajski Ogród 22:05, 02 maj 2014

Do góry
Bardzo dziękuję kochani za wszystkie wizyty i wpisy. Bardzo mnie one cieszą. Nie odpowiem indywidualnie, bo góści mam. Teraz tylko fotki na dobranoc i zmykam. Miłego weekendu

Moja bajka 22:01, 02 maj 2014

Do góry
Katkak napisał(a)

Mój kochany mężuś odwalił dziś kawał dobrej roboty i to z własnej, nieprzymuszonej woli Powiększył warzywnik, rozebrał stary kompostownik i rozsypał kompost. Jeszcze chwila, a zacznę wierzyć, że naprawdę się wkręca

Kasiu u was dzisiaj była taka pogoda ????? u nas fatalnie Mężusia pochwal to już na pewno się wkręci
Ogród cichy i przytulny 21:59, 02 maj 2014

Do góry
Wczoraj ciężko pracowałam na działce a dzisiaj tylko rzut oka co mnie czeka w następne dni pod warunkiem, że będzie znośna pogoda - przecież jest maj nie może być tak zimno

Mały przydomowy ogrodek 21:59, 02 maj 2014

Do góry
Witam serdecznie.

Od dłuższego czasu "podczytuję" Ogrodowisko, ale dzisiaj dopiero zdecydowałam się zarejestrować i założyć watek. Mój ogródek tworzy się już prawie 3 rok i ciągle mu czegos brakuje. Cały czas się uczę. Bardzo proszę o rady, bo wiem, że z Waszą pomocą uda mi się stworzć ladny ogródek.

Mam taką rabatę pod oknem, strona południowo-zachodni, ale czegoś mi tam brakuje, coś nie pasuje co zmienić?

a tutaj ciąg dalszy tej rabaty, strona południowa, chcę ją całkowicie zmienić tylko nie wiem co mozna posadzić przy murze domu.

Ogród w Jaszczowie 21:57, 02 maj 2014

Do góry
na zdjęciach tak nie widać ale porozrzucana jest na tej rabacie duża ilość lawendy, do tego kilka miskantów zebrinus
Życie w wiejskim ogrodzie 21:56, 02 maj 2014

Do góry

Piękna. Zdradź gdzie kupowałeś?
Ogród cioci 21:56, 02 maj 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Po drodze do przyjaciółki zajechałam do szkółki w Kozach Oszalałam normalnie
Obsługa superowa uśmiechnięta Pan właściciel na pytanie o fotki stwierdził że cały dzień mogę sobie robić i szkoda że nie jemu ale rozumie że roślinki ładniejsze Podziękował że pokażę wam te fotki i ogólnie super Ceny rewela Trzmieliny na pniu 30, żurawki 8, Tawułki te malutkie kuleczki po 5,
Trawki od 4 zł Fotki pod słońce niestety.

Gosia w Kozach? Gdzie dokladnie bo czesto tam jestem i nic o niej nie wiem a mam tam tesciow
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies