Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

Luckaa 09:09, 13 cze 2014

U Ciebie to wszystko jest tak piękne że nie można przestac patrzeć
Ania74 11:44, 13 cze 2014

Zaglądam regularnie, podpatruję i wzdycham, ale że nie czasowa jestem to z reguły milczę
Pozdrawiam
Napia 12:06, 13 cze 2014

Asiu, liczbą hortensji mnie zaskoczyłaś. Sporo ich masz i rzczywiście różnej wielkości. Trzymam kciuki, żeby te przesadzone pięknie w tym roku zakwitły.
Ogród masz wspaniały, nie mogę oderwać wzroku. Drzewa, wypielęgnowane krzewy, trawnik, którego szczerze zazdroszczę i na koniec urocza koza przerobiona na kwietnik! Klasycznie i stylowo! Super!
MagdalenaK8 13:13, 13 cze 2014

Asiu pospacerowałam, wiem że się powtarzam ale u Ciebie jest po prostu pięknie !!! Pomysł z kozą był bardzo trafiony ...
Pozdrawiam cieplutko bo u nas jest zimno i mokro ;(.
Pszczelarnia 13:38, 13 cze 2014

asiach napisał(a)
Moja koza - z początków naszej budowy - nie potrafię jej wyrzucić

Ależ nie trzeba jej wyrzucać! Jak duży jest Twój ogród?
jotka 14:52, 13 cze 2014

Półłcień cudowny i jakże cenny w upalne dni.
asiach 20:05, 13 cze 2014

mira napisał(a)
Asiu jestem pod wrażeniem jak można odpocząć u Ciebie od tych szalonych kolorów róż widziałam jeden krzaczek ładnie wyprostowanej róży nie wiem czy dobrze ale pokrój piękny
koza cudo też bym nie wywaliła , ja mam po budowie ale brzydka i mamy wywalić a ja się wciąż zastanawiam pokażę to sie doradzę
no i wreszcie już wiem kto będzie moim konsultantem hortensjowym jeśli pozwolisz, zgromadziłaś całkiem sporo choć wiem że to w ogrodzie rozklada się
ale cyfra brzmi dumnie

pozdrawiam

Rzeczywiście róż mam tylko kilka krzaczków. Jedną pnącą, cztery płożące, kilka rabatowych i ozdobnych doniczkowych z kwiaciarni, które też wysadziłam do gruntu. A jak na taki ogród to niewiele i nie są to jakieś wielkie okazy. Trochę przemarzają . Ta na ściane garażu dwa lata temu zmarzła, i ściełam na 10cm od ziemi
Co do konsultacji na temat hortensji to chyba nie jestem autorytetem bo pomimo dużej ilości do ubiegłego roku miałam z nimi problem a dokładniej z ich kwitnieniem. Ale teraz będzie tylko lepiej. Nawiozłam solidnie wiosną i teraz raz na dwa tygodnie nawożę. A dziewczyny z Ogrodowiska poradziły o ich "doniczkowaniu". Pokazały jak świetnie radzą sobie z nimi w zimie. Nie umiałabym wymienić wszystkich dlatego nie pokuszę się o ich wymianę, żeby żadnej nie pominąć. Ale jestem im bardzo wdzięczna i jeszcze raz im dziękuję
Pozdrawiam weekendowo
asiach 20:06, 13 cze 2014

Anita1978 napisał(a)
Oj te twoje hortensje! Jak rozwiną kwiaty to dopiero bedzie szał! Zazdraszczam, ale pozytywnie!
I tu zostaje na poranną kawkę

Zapraszam
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu
asiach 20:10, 13 cze 2014

reni napisał(a)
Asiu przydreptałam do ciebie z kawką, pospacerowałam po ogrodzie, oczy nacieszyłam.Świetny pomysł z tą kozą super to wygląda...pozdrawiam

Zapraszam
Przesyłka przyszła. Renu prezent doszedł - ręcznie robiony koszyk z wikliny - dziękuję Co za miła niespodzianka.
Pozdrawiam ciepło i życzę miłego weekendu
asiach 20:17, 13 cze 2014

jotka napisał(a)
No mam nadzieję,eże ta piękna koza nie jest zagrożona eksmisją!
Jakby co, to daj znać - przylece po nią na skrzydlach ..

Jolu, z tą kozą jestem wiązana emocjonalnie więc nie mogę jej wyrzucić. A jak miała stać w garażu to wykorzystałam Przypomina mi nasze początki ... Niektórzy mogą tego nie zrozumieć dlatego jak przyjedziesz opowię historię z nią związaną
Życzę miłego weekendu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies