Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "AngelikaX"

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 09:26, 11 kwi 2017

Do góry
Przyszłam obejrzeć i pochwalić kuchnię Śliczna... aż zazdroszczę takiej nowiusieńkiej... moja już stara 8 lat ma
Coś jeszcze, coś więcej... 09:20, 11 kwi 2017

Do góry
Basilikum napisał(a)

nowlasnie tak sie robi specjalizacje

Hehehe w sumie racja

Sebek jak widać najlepszym się zdarza nie ma co się załamywać, idzie nowe... lepsze
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 09:18, 11 kwi 2017

Do góry
ren133 napisał(a)

Wcale nie tak daleko

Ten jasny kamień jakiś dziwny jest w rzeczywistości i po tym jak go deszcz wyplukał jest szarawy a na zdjęciu wygląda jak ścianka ... nie wiem jaką decyzję podjąć

A tutaj ten ten jasny w innym ujęciu

Reniu czy ten jasny żwirek przy tarasie to ten sam co tu? Moim zdaniem idealnie się nadaję
Jak pisałaś że rozważasz kolor to od razu na myśl mi przyszedł taki kolor - zbliżpoy do Twoich obrzeży kostkowych - zobacz jak ładnie się zgrywa
Na zielonej... trawce :) 09:13, 11 kwi 2017

Do góry
Margerytka40 napisał(a)
Andżelika kupiłam sobie właśnie ipomeę. Czy żeby się rozkrzewiła można jej czubeczki uszczykiwać,czy ona sama z siebie się później rozkrzewi?
Zastanawiam się z czym ją połączyć w donicach,kupiłam wcześniej petunie białe i różowe ale chyba nie koniecznie mi one pasują. Chyba wylądują gdzie indziej

A i dopiszę Ci odnośnie łączenia - trzeba by było dać coś ekspansywnego - moje w zeszłym roku sadziłam z pelargoniami rabatowymi i bacopą - szczerze to ipomea je pożarła, tylko na krańcu gdzie bacopa miała miejsce troszkę kwecia było
Na zielonej... trawce :) 09:09, 11 kwi 2017

Do góry
Jamroczek napisał(a)

Witaj Angelika, te czerwono-pomarańczowe krzewy w głębi to co to jest? Szukam czegoś takiego
Piękny masz ogród...
pozdrawiam Asia

Cześć Asiu To krzewuszki wings of fire - późnym latem tak się wybarwiają, powinny wiosna kwitnąc, moje nie chcą... niewiem dlaczego
Na zielonej... trawce :) 09:08, 11 kwi 2017

Do góry
bdan napisał(a)
No cóż tu napisać, pięknie masz, wszystko dopieszczone.
Wizytówkę koniecznie musisz zrobić

Dzięki Będzie wizytówka na 100%

Na zielonej... trawce :) 09:07, 11 kwi 2017

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Bardzo podobają mi się Angeliko "zielone" kadry twojego ogrodu. Masz tak czysto, nowocześnie, a jednocześnie koloru trochę. Wszystko przemyślane, eleganckie

Dziękuję Iwonko Każdy wytęskniony chyba tych zielonych akcentów
Na zielonej... trawce :) 09:06, 11 kwi 2017

Do góry
mamuska1980 napisał(a)
Normalnie czadowe to wszystko,
Ja też proszę o wizytówkę

Dzięki Myślę nad nią intensywnie, jak tulipany rozkwitną to wsio wrzucę - wszystkie pory roku
Na zielonej... trawce :) 09:05, 11 kwi 2017

Do góry
Będą jak już będzie na finishu w środę, najpóźniej w czwartek
Na zielonej... trawce :) 08:37, 11 kwi 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Takie widoki z pozycji leżącej z kręgu

A gdzie widoki " na krąg" ??
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:10, 10 kwi 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Mi się wydaje, że jest ok

ps. A tak wogólę to muszę Ci napisać, że dziś przy kawie znów powzdychałam do Twoich fot i żałuję, że nie mieszkam w Twoich okolicach. Wierz mi bezczelnie stałabym pod płotem i się gapiła z otwartą buzią

Wcale nie tak daleko

Ten jasny kamień jakiś dziwny jest w rzeczywistości i po tym jak go deszcz wyplukał jest szarawy a na zdjęciu wygląda jak ścianka ... nie wiem jaką decyzję podjąć

A tutaj ten ten jasny w innym ujęciu
Na zielonej... trawce :) 22:00, 10 kwi 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Ogólnie inne "zielone" kadry ogrodu

czochy całkiem spore

Bardzo podobają mi się Angeliko "zielone" kadry twojego ogrodu. Masz tak czysto, nowocześnie, a jednocześnie koloru trochę. Wszystko przemyślane, eleganckie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:01, 10 kwi 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Gratuluję!!!!!!!
Kilka miesięcy temu i ja miałam taki powód do dumy, także wiem co czujesz fakt, że do dziś odwlekłam oprawienie w ramkę artykułu (niewiem do końca jakbym to chciała widzieć ) - masz w planie zrobić sobie z niego jakąś ścienną pamiątkę? Może zgapię Bo miejsce jest - tylko konkretnego pomysła brak

u mnei zalegnie w szafie
Na zielonej... trawce :) 12:45, 10 kwi 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Witaj Angelika, te czerwono-pomarańczowe krzewy w głębi to co to jest? Szukam czegoś takiego
Piękny masz ogród...
pozdrawiam Asia
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 10:41, 10 kwi 2017

Do góry
ren133 napisał(a)

Angelika,
Jutro wstawię z djęcie z jednym i drugim i ocenimy ... bo z daleka ten, który wstawiłam jest chyba jednak jaśniejszy niż w zbliżeniu ...
A myślisz, że byłby dobry?

Mi się wydaje, że jest ok

ps. A tak wogólę to muszę Ci napisać, że dziś przy kawie znów powzdychałam do Twoich fot i żałuję, że nie mieszkam w Twoich okolicach. Wierz mi bezczelnie stałabym pod płotem i się gapiła z otwartą buzią
Na zielonej... trawce :) 10:34, 10 kwi 2017

Do góry
Ja nie uszczykiwałam, ale na pewno jej to nie zaszkodzi
Ogród Mirelli 10:34, 10 kwi 2017

Do góry
U mnie też dziś pięknie słonecznie - ogarniam właśnie okna Miejmy nadzieje, że dzisiejsze słoneczko popędzi trochę tulipany, choć Twoje już w części się pokazały
Moje do świąt pewnie się nie ogarną, mam tylko nadzieję, że choć te w donicach chociaż się otworzą - od piątku nocują w domku więc przyspieszyły trochę - chciałabym je na święta przed drzwi do donic wstawić
Na zielonej... trawce :) 10:29, 10 kwi 2017

Do góry
Aniu, Kamilo, Jolu, Sebku, Anito, Asiu, Aniu, Jolanka, Marto dziękuję

Kamila, Jolu, Aniu to tytułowy bohater wątku w końcu więc niech się stara a poważnie to eM ogóle to twierdzi że zafiksowana na jego punkcie jestem - ogólnie nie rozumie tego ale nie marudzi

Sebek dekoracje dziękują za lajka

Anita moje 3 letnie na lawendowej takie sobie, na krańcach rabaty prawie wogóle nie wzeszły ( jakieś paskudy mi wyżarły, bo tak dziwnie w dwóch miejscach). Nowy awatarek widzę Twoje dzieło ma się rozumieć piękne, w powiększeniu poproszę

Mirelko, Asiu będzie środa - mam nadzieję, że krawcowa nie zrobi mnie w bambuko i się wyrobi

Marta hihihi szczypiorek powiadasz

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:15, 10 kwi 2017

Do góry
malkul napisał(a)
Informacja

Kto am ochotę na zdjecia z mego ogrodu to zapraszam w miesięczniku Twój Ogrodnik będzie
materiał poświęcony mojemu ogrodowi pojawi się numerze majowym, w sprzedaży 20. kwietnia 2017

Nie pytajcie czy sie cieszę
bo wiadomo żem dumna

Gratuluję!!!!!!!
Kilka miesięcy temu i ja miałam taki powód do dumy, także wiem co czujesz fakt, że do dziś odwlekłam oprawienie w ramkę artykułu (niewiem do końca jakbym to chciała widzieć ) - masz w planie zrobić sobie z niego jakąś ścienną pamiątkę? Może zgapię Bo miejsce jest - tylko konkretnego pomysła brak
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 07:27, 10 kwi 2017

Do góry
MirellaB, Rojodziejowa, Sebek, AngelikaX, Krakus, katel, eee_tam Mordor powoli znika...co do pierścienia mocy-gdyby uznać betonowy krąg od kominka szamba za pierścień-to tak jakby już mam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies