Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Spotkanie w ogrodach Kapias - 16.10.2016 17:24, 08 paź 2016

Do góry
siakowa napisał(a)

W sumie dopiero trafilam na watek zobacze

bądź
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 16:47, 08 paź 2016

Do góry
Kasya - zapowiedziałam nową odsłonę i jestem Fotki są zamiast typowej wizytówki, do której nigdy nie mogłam się zabrać.

bdan - widzę, że pojawiłaś się znowu na forum. Mam nadzieję, że Twoje kłopoty zdrowotne minęły. Podziwiałam Córkę przypominającą raczej Twoją siostrę i oczywiście gratuluję Tobie jako dziwnie młodej Babci

iwka - ja też w wielu wątkach jestem obecna jako czytelnik, bo nie sposób udzielać się wszędzie. Milo mi, że zechciałaś kontynuować spacer po moim ogrodzie.

kasiu_w
- ano jestem, jestem Tęskniłaś, piękna Kobieto?

jolanko - Witaj! Forum to ogromna ilość ciekawych wątków. Nie sposób znać wszystkie. Miło mi, że wpadłaś i cieszę się, że zostajesz.

Sebek - i gdzie ten raport, Łobuzie?

Kamajla
- wiesz... kiedy wybierałam fotki, sama byłam zaskoczona, że w tym krótkim czasie tyle udało się zrobić.

MariBere - nawet nie wiesz, jak lubię Mateuszowe biblijne panny! Niestety sama często zasilam szeregi tych głupich... Ot... nasza ludzka, życiowa słabość...
Fajnie, że jesteś! To znak, że jednak nie zapomniałaś o oliwie!
Co z tym ogródeczkiem począć 15:34, 08 paź 2016

Do góry
Ufff jestem ,wróciłam ,wypoczęta ,naładowana i już stęskniaca za następnym urlopem

Jolus porosło wszystko ,masz racje
Nawet powiedziłabym ze mały busz sie robi
Rozchodniki tez uwielbiam tylko największą moją bolaczka jest to ze one tak późno startują.

Kasja Rubrum jest sliczna Koffam bardzo .
Mam nadzieję że juz będzie u mnie dostepna i co roku będzie mogła być w donicy ...szkoda tylko że taka droga .U mnie kosztowała 15 zł
A Kopciuszkowa to takie moje największe ogrodowiskowe dziecko i masz racje ciągle jest piękna i teraz zachwyca najbardziej

Sebek purpury poszły w inne miejsce ,ale posadzę tam jakieś większe drzewka tylko nie jestem jeszcze pewna jakie
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 13:47, 08 paź 2016

Do góry
Dawno mnie tu nie było, nawet nie zdawałam sobie sprawy jak się u Ciebie zmieniło... Pięknie!
Sebek, ja także czekam na streszczenie

Tu ma być ogród :) 12:56, 08 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Naprawdę nic nie idzie Ci powoli, zdążyłaś ze wszystkim, a nawet wyprzedzasz innych już w przedbiegach Pomyśl, że ja po 7 latach jeszcze ciągle coś dokładam, co miałem kiedyś w planach, a nie miałem na te zmiany odwagi i kasy Zresztą znów parę rewolucji mam w głowie - zobaczymy jak wyjdzie to w realu

Na spotkanie za tydzień licze mocno!

Jak patrzę na plan jaki miałam na początku roku to sporo rzeczy zostało na papierze, ale znowu inne zrobione, których nie wymieniałam, więc nie ma źle.
A rewolucje to ja ciągle mam nowe w głowie

Na spotkanie też mam ochotę, ale tym razem muszę się przychylić do tego co rodzinka wymyśli, bo ja już w tym sezonie byłam na ZtŻ i w Wojsławicach.

Coś jeszcze, coś więcej... 12:54, 08 paź 2016

Do góry
polinka napisał(a)

A ja się zastanawiałam dlaczego mało dziś kumasz? Tak jak myślałam praca...ale Sebek tylko na studiach człowiek jest w stanie wrócić nad ranem z imprezy a na 8.00 poginać na ćwiczenia Używaj życia teraz ile możesz!

Używam Jestem z tych ludzi co wolą powiedzieć "nie wierze, ze to zrobiłem", niż "szkoda, że nie miałem odwagi"
Ogród z łezką II 12:47, 08 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Czy Ty masz podwiązane te dalie czy takie sztywne są? Moje leżą jak długie... I z rabaty na 50 cm głębokiej mam dwumetrową Ja i tak wszystkie ścinam do wazonów, ale wolałbym je bardziej pionowe

Wszystkie wysokie dalie trzeba podpierać Sebuś. Nie ma siły...
Nie wiążę, kupiłam takie podpory różnej wysokości. Przydają mi się pod różne zieleniny.
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 12:47, 08 paź 2016

Do góry
Zielona napisał(a)

Czyli jednak Polska to nie USA? Hmm... Mam nadzieję, że nowe miejsce Ci odpowiada. Zaglądałam tu i tam i widziałam, że one dollar listing zamieniłeś w million dollar... look

Ogród z rzeźbą 08:36, 08 paź 2016

Do góry
Marysiu świecznice chyba się mocno nie wysiewają. Ja ją mam chyba czwarty sezon, nie zauważyłam do tej pory siewek. Nigdy też nie ścinam jej zanim mróz jej nie zetnie. Tak więc u mnie nie jest pod tym względem uciążliwa.

Iza paskudy nie lubią host o grubych liściach, tak kiedyś gdzieś przeczytałam. Po co się męczyć, jak można znaleźć coś mięciutkiego. Te kilka sztuk, które w tym roku znalazłam zaniepokoiło mnie. Mam nadzieję, że nie jest to zwiastun inwazji w przyszłym roku. No tylko tego by mi brakowało w ogródku na odległość... Jak czytam ile dziewczyny zbierają tego dziadostwa, to ja bym się mogła chyba pożegnać z wieloma roślinkami.

Sebek u mnie hosty są północnych stanowiskach, bardzo mało słońca mają. Nie wszystkie aż tak żółte.
Typografia ogrodu 08:10, 08 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Tyle pięknych słów tu już padło, że tylko się pod nie dołączę - urodzine besos posyłam!
dzięki Sebek jeszcze siebna końcówkę imprezy wyrobiles
Ogród Loczka 00:20, 08 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Śnieg - nie na moje nerwy Ale takie winogrona prosto z krzaka bym sobie zjadł, le na razie zadowole się kupnymi

Seba zawsze możesz wpaść na winogrona
Coś jeszcze, coś więcej... 23:47, 07 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Babo, ja ułożony? Dzisiaj o czwartej rano z imprezy wróciłem A przed chwilą z pracy... Dzień nóg mam zaliczony, nie ma co...

A ja się zastanawiałam dlaczego mało dziś kumasz? Tak jak myślałam praca...ale Sebek tylko na studiach człowiek jest w stanie wrócić nad ranem z imprezy a na 8.00 poginać na ćwiczenia Używaj życia teraz ile możesz!
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 23:35, 07 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Pojęcia nie mam co powstanie z teo drewna, dziś już ciężko trybię

Różowe hortensje mają swój urok, zwłaszcza nieprzypalone jak Twoje

Podejrzewam zmęczenie pracą? My z eMem świętujemy to tryby też wolniej pracują

Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 23:22, 07 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Kasowy Zmieniłem one dollar listing na coś bardziej normalnego - już trzeci miesiąc jestem w innym miejscu
Skrót... w sumie jakbym się spiął... Pomyślę

Czyli jednak Polska to nie USA? Hmm... Mam nadzieję, że nowe miejsce Ci odpowiada. Zaglądałam tu i tam i widziałam, że one dollar listing zamieniłeś w million dollar... look
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 23:13, 07 paź 2016

Do góry
Zielona napisał(a)
Sebek - dopiero teraz sobie uświadomiłam, że dokładnie miesiąc temu zamknęłam poprzedni wątek i w tym czasie... nie miałam motywacji do robienia zdjęć. Bycie aktywną na forum mobilizuje do uwieczniania tego, jak zmienia się ogród. Mam nadzieję, że dostarczę Wam powody do spacerowania u mnie. A kominki u Innych? Z przyjemnością!
PS Popełniłeś ostatnio jakiś raport?

Kasowy Zmieniłem one dollar listing na coś bardziej normalnego - już trzeci miesiąc jestem w innym miejscu
Skrót... w sumie jakbym się spiął... Pomyślę
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 23:10, 07 paź 2016

Do góry
Pojęcia nie mam co powstanie z teo drewna, dziś już ciężko trybię

Różowe hortensje mają swój urok, zwłaszcza nieprzypalone jak Twoje
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 23:08, 07 paź 2016

Do góry
Sebek - dopiero teraz sobie uświadomiłam, że dokładnie miesiąc temu zamknęłam poprzedni wątek i w tym czasie... nie miałam motywacji do robienia zdjęć. Bycie aktywną na forum mobilizuje do uwieczniania tego, jak zmienia się ogród. Mam nadzieję, że dostarczę Wam powody do spacerowania u mnie. A kominki u Innych? Z przyjemnością!
PS Popełniłeś ostatnio jakiś raport?
Ogród Loczka 23:07, 07 paź 2016

Do góry
Śnieg - nie na moje nerwy Ale takie winogrona prosto z krzaka bym sobie zjadł, le na razie zadowole się kupnymi
Tu ma być ogród :) 23:05, 07 paź 2016

Do góry
Naprawdę nic nie idzie Ci powoli, zdążyłaś ze wszystkim, a nawet wyprzedzasz innych już w przedbiegach Pomyśl, że ja po 7 latach jeszcze ciągle coś dokładam, co miałem kiedyś w planach, a nie miałem na te zmiany odwagi i kasy Zresztą znów parę rewolucji mam w głowie - zobaczymy jak wyjdzie to w realu

Na spotkanie za tydzień licze mocno!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies