Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

lindsay80 22:35, 07 paź 2016

Marta napisał(a)
Fajne Twoje tereny odzyskane, świetna robota. Też walczę po mału ze swoimi chaszczami w pewnym miejscu, szkoda tylko, że fotki nie zrobiłam przed, bo niektóre chwaściory większe ode mnie były. Skrzyń na warzywnik kiedyś się doczekasz, dechy już masz, nabieranie mocy urzędowej nieraz bardzo długo trwa

No to możemy sobie piąteczkę przybić U mnie cały rok upłynął pod hasłem "usuwanie chwaściorów i krzaczorów" - najpierw pod żywopłot grabowy, potem na przedpłociu i na koniec część użytkowa - szczerze to już jestem zmęczona i trochę zła, że przez to nie udało się pozmieniać tego co mi nie pasi na istniejących rabatach - ale może to i dobrze, bo co bym robiła w przyszłym roku
Sebek 23:05, 07 paź 2016

Naprawdę nic nie idzie Ci powoli, zdążyłaś ze wszystkim, a nawet wyprzedzasz innych już w przedbiegach Pomyśl, że ja po 7 latach jeszcze ciągle coś dokładam, co miałem kiedyś w planach, a nie miałem na te zmiany odwagi i kasy Zresztą znów parę rewolucji mam w głowie - zobaczymy jak wyjdzie to w realu

Na spotkanie za tydzień licze mocno!
anna_t 23:10, 07 paź 2016

lindsay80 napisał(a)

No to możemy sobie piąteczkę przybić U mnie cały rok upłynął pod hasłem "usuwanie chwaściorów i krzaczorów" - najpierw pod żywopłot grabowy, potem na przedpłociu i na koniec część użytkowa - szczerze to już jestem zmęczona i trochę zła, że przez to nie udało się pozmieniać tego co mi nie pasi na istniejących rabatach - ale może to i dobrze, bo co bym robiła w przyszłym roku

Edyta masz jeden z najfajniejszych wątków na forum, zawsze można czegos interesującego sie dowiedzieć a nie tylko pierdu pierdu i nabijanie stron a Twoja pracowitość przyprawia mnie o kompleksy! ale zyję nadzieją że teraz gdy mam juz plan to przyszły rok nalezy do mnie hahahahahha
miłej nocki
Marta 23:22, 07 paź 2016

lindsay80 napisał(a)

Wielki ukłon w Twoją stronę. Widziałam jakie "hektary" przerobiłaś, masz prawo być zmęczona i zła. W jeden sezon tego dokonałaś. Na wiosnę dostaniesz powera i wszystko nadrobisz, może jeszcze plany się pozmieniają przez zimę i będziesz szczęśliwa, że teraz nie zdążyłaś?
Efffa 23:24, 07 paź 2016

Marta napisał(a)

Wielki ukłon w Twoją stronę. Widziałam jakie "hektary" przerobiłaś, masz prawo być zmęczona i zła. W jeden sezon tego dokonałaś. Na wiosnę dostaniesz powera i wszystko nadrobisz, może jeszcze plany się pozmieniają przez zimę i będziesz szczęśliwa, że teraz nie zdążyłaś?

Lubię to!
Edyta naprawde odwaliłaś kawał dobrej roboty
Zana 08:09, 08 paź 2016

Edytka, przyszłam jeszcze raz w sprawie Melica Cilliata, ale widzę że Iwonka też już była. Trochę mnie męczy, że tak mocno Ci ją odradzam, bo może akurat u Ciebie nie byłaby taka leżąca. U Iwonki wygląda całkiem fajnie. Chciałam napisać, żebyś może jednak zaryzykowała, ale widzę, że już się umawiacie na nasionka.
Madzenka 08:56, 08 paź 2016

Pogoda smutna, zimna i. Nie skłaniająca do pracy w ogrodzie. U Was chyba jeszcze mocniej pada niz u nas?

Mam nadzieje, ze sie troche poprawi za tydzien bo musze tulipany posadzić!
lindsay80 12:56, 08 paź 2016

Sebek napisał(a)
Naprawdę nic nie idzie Ci powoli, zdążyłaś ze wszystkim, a nawet wyprzedzasz innych już w przedbiegach Pomyśl, że ja po 7 latach jeszcze ciągle coś dokładam, co miałem kiedyś w planach, a nie miałem na te zmiany odwagi i kasy Zresztą znów parę rewolucji mam w głowie - zobaczymy jak wyjdzie to w realu

Na spotkanie za tydzień licze mocno!

Jak patrzę na plan jaki miałam na początku roku to sporo rzeczy zostało na papierze, ale znowu inne zrobione, których nie wymieniałam, więc nie ma źle.
A rewolucje to ja ciągle mam nowe w głowie

Na spotkanie też mam ochotę, ale tym razem muszę się przychylić do tego co rodzinka wymyśli, bo ja już w tym sezonie byłam na ZtŻ i w Wojsławicach.

lindsay80 13:04, 08 paź 2016

anna_t napisał(a)

Edyta masz jeden z najfajniejszych wątków na forum, zawsze można czegos interesującego sie dowiedzieć a nie tylko pierdu pierdu i nabijanie stron a Twoja pracowitość przyprawia mnie o kompleksy! ale zyję nadzieją że teraz gdy mam juz plan to przyszły rok nalezy do mnie hahahahahha
miłej nocki

Ale Ty mi Aniu przyjemność zrobiłaś tym co napisałaś
Mi też zeszło zanim poczułam, że idę właściwą drogą, wiele błędów popełnionych, mnóstwo roślin do przesadzenia jeszcze, ale w głowie już sobie poukładałam co i jak, w tym roku zrobiłam porządek z terenem, a przyszły przeznaczam na poprawianie nasadzeń.
lindsay80 13:08, 08 paź 2016

Marta napisał(a)

Wiesz, że masz rację, zima będzie na upewnienie się w swoich planach, znając życie to coś tam nowego się jeszcze wykluje, sezon właściwie zamknięty, zostało cebule posadzić i jeszcze trochę prac porządkowych, ale to już nie związane z grzebaniem w ziemi.

Zapomniałam jeszcze tylko, że graby chcę posadzić.