Gabrysiu.... prosiłaś o foto tojeści orszelinowatej... jak wykopiesz kłącze to końcówka jest taka różowa, a reszta biała... i idzie w zasadzie poziomo, po tym można poznać ją I późno startuje po zimie. Ale jak ruszy to już szybko leci.. Listki są na końcach zabarwione na różowo.. taki margines Na foto jakoś tego nie widać
O, Gosiu, powiem ci, że gdyby miejsca miałabyś więcej, warto byłoby, zwłaszcza, ze chciały ale kiedy luz od dzieci
czekam na te liliokształtne, one różowieją i bieleją równocześnie z tamaryszkiem, a ten puszcza odnóża i mnóstwo cięcia..
bo one ja cyce, zwłaszcza uwolnione
fajnie z tych donic woda wypływa, do przodu, jak fontanna
skojarzenie z inna czynnością
Robert wzajemnie i dzięki humoru nigdy dość
Najpierw zdjęcie rabatki z trzmieliną. Jeszcze oczywiście galimatias (u mnie to normalne Z tyłu za trzemilną – przed samym żywopłotem, też będą roślinki. Trzmielinę przytnę, gdy nie będzie padać. A po deszczu to aż się rowy zrobiły tam, gdzie powinny być kanty.
Łukasz, bambusy ułożone w formie piramidy super zdają egzamin
tu trwała wczoraj walka, tu sie boję, że będzie im miękko i sie położą!
na efekt końcowy....hym, tak 5 lat
a po drodze malowanie tej ściany z tyłu
z szerszej perspektywy na całośc, w realu o wiele lepiej wygląda, marny ze mnie fotograf, w ojca sie nie wdałam
Danusiu, czekam na ciebie, mam tyle roślin w nadmiarze, wybierzesz prawie, co chcesz, wiem, że miała być firletka, naparstnica i chyba trawki? co jeszcze, pamiętasz?
Bardzo chciałabym się spotkać, czekam na ciebie....zwłaszcza, że w mojej gminie mieszkają ci najważniejsi dla ciebie:
tak mnie drażniły gazony, was też
a powoli zaczyna mi się podobać, za 3 lata nie będzie ich widać, tylko rośliny, a swoja rolę spełniły doskonale gruz trzymają
a u mnie tego gruzu przybywa....i cegły, będę z niej robić obrzeża aby łatwiej kanty utrzymać
ciachnięty jaśminowiec, zdołowany i odbija, zaczęłam cięcie
Gabisiu nic nie "ukrócaj" z kolorków Piękne są
Zdradź Tosi co to za roślinka kwitnie tak obficie różowo w obwódce - czy to może zawciąg? ale jaki konkretnie pamiętasz??