Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Ivvvona 00:09, 10 cze 2014

Bogdzia napisał(a)

Można zasilic zaraz po kwitnieniu a teraz juz rosna nowe pędy to bardzo ostroznie zeby ich nie spalic , najlepiej przed deszczem albo podlac ale nie dawaj dużo nawozu, najwiecej wczesna wiosna sie daje.

Właśnie myślałam o podlaniu, dam słabszy roztwór niż na wiosnę. Dziękuję za odpowiedź Napisałam u mnie listę dzisiejszych zakupów
Urszulla 07:51, 10 cze 2014

Zaglądam, powojnik niebieski odpisałam- prześliczny kwiat. A olbrzyma u Danusi z Liliowego widziałam w sobotę i też zachwycał.
Pozdrawiam, miłego dnia. U mnie nie ma nowych fotek bo na razie nie ma co fotografować
Nikita 17:08, 10 cze 2014

Ło Matko, Bogdzia jakie śliczne powojniki. Anitka sadzi swoje obok iglaków (żeby się po nich pięły)...może i jak się skuszę i zadbam o towarzystwo dla moich szmaragdów... A znasz nazwę tego twojego białego olbrzyma...Kwiaty 28cm - rewelacja... wspaniały jest !!!
Bogdzia 21:05, 10 cze 2014

JulkAd napisał(a)

I dziękuję Ci Bogdziu za takie porady, muszę o tym pamiętać....zawsze wodę z pojemników na deszczówkę, moje rh dostają, tylko niestety nie zawsze jest ta deszczówka....muszę chyba taką odstałą też przygotować... dobrej nocy, wracam fotki obejrzeć, bo jeszcze nie ogarnęłam zaległości

Julitko miło Cie widziec , pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 21:07, 10 cze 2014

Robertop napisał(a)

Bogdziu, dziekuje za nazwe. Zapisalem O Knauti odpisalem u siebie

Też odpisałam u Ciebie.
Bogdzia 21:08, 10 cze 2014

Ivvvona napisał(a)

Właśnie myślałam o podlaniu, dam słabszy roztwór niż na wiosnę. Dziękuję za odpowiedź Napisałam u mnie listę dzisiejszych zakupów

Zakupy imponujące juz je widziałam jescze do Ciebie zajrzę.
Bogdzia 21:09, 10 cze 2014

Urszulla napisał(a)
Zaglądam, powojnik niebieski odpisałam- prześliczny kwiat. A olbrzyma u Danusi z Liliowego widziałam w sobotę i też zachwycał.
Pozdrawiam, miłego dnia. U mnie nie ma nowych fotek bo na razie nie ma co fotografować

Ja jakieś fotki mam ale nie mam kiedy wstawic , ciągle brak mi czasu choc ogród zaniedbany.
Bogdzia 21:14, 10 cze 2014

Nikita napisał(a)
Ło Matko, Bogdzia jakie śliczne powojniki. Anitka sadzi swoje obok iglaków (żeby się po nich pięły)...może i jak się skuszę i zadbam o towarzystwo dla moich szmaragdów... A znasz nazwę tego twojego białego olbrzyma...Kwiaty 28cm - rewelacja... wspaniały jest !!!

Mnie M nie pozwala koło iglaków żeby mu nie wyłysialy.Biały to Beautiful Bride jest fajny bo ma duże kwiaty ale tez kwitnie od samego dołu.Jest do kupienia w internecie .
Bogdzia 21:21, 10 cze 2014

Miałam dziś pokazac zdjęcia moich róż ale wieczorem zobaczyliśmy jeża w bardzo nietypowym miejscu bo na betonie przy wejsciu do komórki.

Okazało się że jeż własnie jadł kolację i co to było???????????????????? Mysz lub nornica. Zobaczcie zdjęcia i kochajcie jeże, wyczyszcza ogród z gryzoni.

Bogdzia 21:25, 10 cze 2014

A tu sójka