Bukszpany wymagają korekt ale kupione były jako kompletnie nie strzyżone W lawendzie brakuje trzmielin na pieńku... ale już zdecydowanie lepiej to wygląda
A teraz pokaże Wam czym sie zajmuje gdy Kuba w przedszkolu Małe przed i po (przepraszam za jakosć zdjęc ale są z komórki i jeszcze słońce ze złej strony )
Paulinko witaj ....to bardzo miłe co piszesz ...obawiam się jednak że z każdą stroną będziesz zmieniać zdanie ..u mnie już teraz mało się zmienia , no chyba jakieś pojedyncze nasadzenia .nie mam sił już robić rewolucje ..a wiesz że każdy ogrodnik chciałby co roku mieć u siebie inny ogród ...
Czosnek Mount Everest - u mnie liście jeszcze nie zasychają.. w innych zasychają.. co nie zmienia faktu, że będą musiały zaschnąć.. foto sprzed sekundy ... daje sie cykać bo z zadaszonego tarasu
Ale to wysokie czosnki, u mnie ponad metr
Paulina na to, na razie, nie mogę narzekać. Popołudniu zrobię fotki to sama zobaczysz jak słonecznie i jakie niebo bezchmurne Wczoraj była pełnia. Księżyc niesamowity
Nabyłam w maju również pelargonie i begonie do donic...chwilowo donice brzydkie , ale zakupione już są wiklinowe koszyki, które tylko muszę pomalować i wskakują kwiaty w piękną skórkę
Zestawiłam je z "pokrzywkami" niestety nie pamiętam nazwy, ale są piękne )
Slicznie u ciebie, ta alejak do furtki zawsze mnie zachwycała.
Co do abaty w cieniu przy tarasie to może byc fajnie tak jak mówisz z ta donicą, ale podsypiesz tam wokół donicy żwirek ? czy korę ?
Kamienie tez by mogły byc ale wieksze niże te co masz, i mniejsza ilośc takie ze 2-3 płaskie duże....ale one drogie w centrach budowlanych są.....
Ja swoich taw€łek teraz nie podcinnam, lubie takie złote poczochrańce.....