Magda70, Eda, Ela, Marta, Gosia, Iwonadm, Ivvvona, Ewa4 dziękuję Wam dziewczyny za przemiłe słowa. Wczoraj nie miałam czasu zobaczyć co tam u Was ale zaraz zajrzę.
Wczoraj narwałam dwa wiaderka truskawek. W tym roku mam ogromniaste zbiory
Witam.
Czy to jest kłosówka miękka (to na pierwszym planie)? Kupiłam jedną w maju i teraz chciałabym dokupić, tylko nie wiem, co ... Liście ma faktycznie miękkie w dotyku.
Dzięki z góry
ale aksamitek będzie u mnie ten rok chyba nie będzie najlepszy dla aksamitek, z 5 opakowań białych wzeszło mi dosłownie 25 sztuk, nasiona które zebrałam w zeszłym roku wysiałam i mają się lepiej jak te kupne..szkoda, bo nastawiłam się, że przy stolarni mały klomb z bukszpanem obsadzę białymi a tu niespodzianka..białe ciężko dostać u mnie, ale coś pokombinuję
A mnie sie Gosiu bardzo podoba pierwsze uśmiechnięte zdjęcie. Nie wiem dlaczego starasz się zachować powagę na zdjęciach (wiem dlaczego ja się staram ale Ty???) skoro się tak ślicznie uśmiechasz. Tylko że ono trochę za ciemne chyba i buzi nie widać za dobrze
na drugim widać że starasz się nie uśmiechać Ale też śliczne jest - wszystkie zresztą
Buziole na dobry dzień... Oj będzie upalnie by nie rzec że już jest