Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród u stóp klasztoru

Ogród u stóp klasztoru

alinak 09:29, 10 cze 2014

Matko muszę sobie odpocząć bo od 6 tyram .....dzieńdoberek

naparstnice i pustynniki .....ale mnie cieszą te kwiatki poranna rosa na nogach zaliczona ..i kawusia

MalgosiaR 09:31, 10 cze 2014

Kwiaty przepiękne!!!W tym słońcu prezentują się w całej swej okazałości.
Enya73 09:41, 10 cze 2014

Świetnie skomponowana jest ta rabata bylinowa. Zazdraszczam okrutnie Ja nigdzie u nas nie mogę dostać różowej naparstnicy i pustynnika. Generalnie z bylinami u nas straszna bida. Muszę ruszyć dalej

Pozdrawiam serdecznie
agatanowa 23:55, 11 cze 2014

alinak napisał(a)
...jestem wykończona, padam .
jeszcze jutro okna ,a od poniedziałku malowanie mieszkania I juz wiem , że nie skończą do soboty.....auuuu..wyć mi się chce .nici z wyjazdu.dlaczego wszyscy uparli się zmieniać terminy ..jedni chcieli okna malować pod koniec czerwca a mieli końcem maja ...........drudzy mieli malować mieszkanie końcem czerwca. .w tym tygodniu zadzwonili ze przychodzą w poniedziałek. ?.czy ze mną coś nie tak ze pozwalam na takie traktowanie ...

typowe fachury, nie zamartwiaj się, każdego tak traktują - rozdają karty, bo jak już się ich wreszcie najęło, to szukac nowych i znów w ciemno, to nie jest takie łatwe

oby efekty ich prac były bardzo dobre!

aha, z tydzień temu nastawiłam gnojokę ze skrzypu wg Twojego przepisu. Postawiłam za tarasem, za szmargdem. Zapachy są takie, że nikt usiedziec tam nie może, idealne miejsce na przyjmowanie niechcianych gości
agatanowa 23:56, 11 cze 2014

piekne i naparstnice, i pustynnik, posadziłam też u siebie - mnie zaskoczył jego przewspaniały zapach, który miesza pszczołom w głowach, bo kręcą się wokół jak szalone

naparstnice mam pierwszy rok, marne, chyba ziemię mają za ubogą ?

pozdrawiam

Pszczelarnia 07:57, 12 cze 2014

alinak napisał(a)
Matko muszę sobie odpocząć bo od 6 tyram .....dzieńdoberek

naparstnice i pustynniki .....ale mnie cieszą te kwiatki poranna rosa na nogach zaliczona ..i kawusia

Alino, naparstnice rozsiały Ci się w tym miejscu, czy je dadziłaś.
O matuchno, jak pięknie!
alinak 23:25, 12 cze 2014

Ewa .........naparstnice. same się rozsiewają. niemiłosiernie .....podobnie jak werbeny ....zbieralam. nasiona białej ale to całą logistyka żeby różowe wyrywać a białe siać.....nie da rady..

Agata .....coś ty narobila .....gotówkę nastawia w najdalszym. punkcie ogrodu....no to urzadzialaś miły tarasie....napastnicy podsyp. kompostu ot i tyle.a poza tym kocha słońce..

Anita ......wpadaj po naparstnice .

Małgosia.......tak ....masz rację słońce okrasi nawet badylka .
AgnieszkaW 23:32, 12 cze 2014

Alinko, pięknie tam masz teraz w tym swoim ogrodzie
Gabriela 23:37, 12 cze 2014

Alina, zestaw roślin strzelających w niebo, czyli strzelistych ostróżek i pustynników robi wrażenie, oj robi.
Tusiala 13:00, 13 cze 2014

Ależ masz piękne te strzeliste kłosowate
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies