Dużo się nie dzieje, kwitną tulipany Exotic coś tam. Dosadzone 3 bukszpany na stożki, wykopany modrzew pendula. Trawnik po kolana, bez nawozu, kosiarka w serwisie od 3 tyg!. I do doopy takie coś.
Czekam na Sunsation, ale ona jeszcze nie rozwinęła żadnego z pąków, nadal czekam, jest dla mnie prawdziwą zagadką, ale ja czerpie doświadczenia o odmianach tylko wtedy jak rosną u mnie.......a jeżeli jeszcze mam porównanie, to szczęście moje ogromne
Tutaj widać patyk Susation, ale tylko ja go dojrzę..i wilczomlecz migdałolistny purpurea
Dzisiaj do pracy pojechałam szybciorkiem do Kapiasa po trzmieliny "na kiju". Były Calkiem fajne i ładne. Kupiłam trzy emerald goldy - niestety fotek już niet bo jak wpadlam z nimi do domu to zaraz było sadzenie i tak zeszło do nocy ciemno się zrobiło całkiem... Oprócz trzmielinek kupiłam sobie - dwa berberysy red rocket, kilka karmników ościstych, jednego przywrotnika ostroklapowego (do podziału), dwie marmoladki w porażającej cenie ale ładne i duże i mam je nadzieję także podzielić i to chyba tyle.