Sylwia ja Ty te kule upchnęłas w aucie?! hihihihhi Rabata pięknie będzie sie prezentować Pachysandrą będziesz w przyszłym roku obdarowywać kogo się da, bo ona potwornie sie rozrasta
Wiem i o to chodzi , żeby jeszcze i inni mogli się cieszyć
Jeśli to oznacza, że jutro nie będę musiał siedzieć do 17.35 w szkole to z chęcią. Mogę plewić, sadzić, kosić, nawet posprzątać w domu - byle nie do szkoły...................
Usprawiedliwienie Ci napiszę
Ja u siebie straciłam wenę, im więcej czytam i oglądam tym więcej głupich pomysłów w mojej głowie powstaje. Sebek ratuj ! Masz młody świeży umysł, rzuć okiem u mnie . PLIS
Dzis zapakowałam resztki Sebkowi na jutro do wysłania.
Nie mam już.
Jak to mówią - kto je ostatki ten jest piękny i gładki
Dziękuję Ci Danuś. Mogłem pomyśleć o nich wtedy jak wszystkim rozsyłałaś - co mi wtedy do głowy strzeliło ?
Sebek......kto je ostatki jest piękny i gładki......i....stawia następną oczywiście verbenę
Oj - zlikwiduj ten trawnik tak szybko jak możesz.
Podziel może te hosty lub dokup jakieś nowe i posadź je po całości. Między to może być żwir lub kora. Nie będzie denerwować ta wysoka trawa jakże trudna do wykoszenia.
Sylwia ja Ty te kule upchnęłas w aucie?! hihihihhi Rabata pięknie będzie sie prezentować Pachysandrą będziesz w przyszłym roku obdarowywać kogo się da, bo ona potwornie sie rozrasta
Wiem i o to chodzi , żeby jeszcze i inni mogli się cieszyć
Wiesz Sylwuś - co do rh nova zembla to dziś wyszło przy podlewaniu, że mam taki
Chyba jeszcze przy sadzeniu w zeszłym roku po prostu wetknąłem etykietkę i dziś ją zauważyłem na korze. Także chyba intuicja dobrze mi wtedy podpowiedziała przy zakupie co wybrać. Teraz też mi podpowiada, że będzie cudnie!!!!
No rabata wyszła niebiańsko. Przepięknie będzie jak jeszcze dojdzie kora i citronelki, które będą niezłym kontrastem
No napatrzyć się na tą rabatę nie mogę !!!