Kasiu nie wiem czy cokolwiek z thujkami wytrzyma, czy masz jeszcze miejsce w donicy? Czy nie zabiorą thuje całuj wody roslinom?
Million bells potrzebują duzej ilości słońca. W przecwinym arzie słabo kwitna
Liczę źe się załadują zdjęcia. Bo ja zmawialam Angelique w Benex, rzekomo drozsze cebule coby nie było niespodzianek jak w porzednim roku i nie miałam w tym sezonie Angelique...
A Peach Bloosom zamiast brzoskwiniowy był krwistą malina. Tylko u nich miałam pomyłki, w tym roku nawet Biedronka i lidl sprzedali to co było na etykietach. A Benex kolejny rok robi nas w bambuko, jak ich kiedys wypromowalyśmy tak teraz proponuje wyraźnie pisać ze maja pomyłki. W ubiegłym roku pomaranczowe pełne w bladym rozu innych przyprawiały mnie o mdłości. Tez niesty to była partia od nich
I kolejna pomyłkę miałam kupując na kiermaszu zmiast Ice Ownder były ciemne fiolety, ale ani paragonu ani nazwy sprzedawcy nie mam...
Tak wyglądały liście moich anabell po przymrozkach w poprzednich latach. Wiec myśle, ze nic im nie będzie, te liście niesty już ładne nie będa, obetnij je i obserwuj czy kolejne będa rosły juz normalne. Jesli nowe liscie będa takie uszkodzone to podlej je previcurem
Nawoziłaś juz hortensje?
Co do stokrotek afrykańskich. Posadziłam je kiedyś na rabacie, pożarły mi polowe rabaty. Teraz trzymam je w donicach.
U mnie rok temu rosły w stipie, a stipa zdominowała jezowki, dlatgeo przerzeziłam tę rabatę i czosnki idą do gory bez konkurencji.
Kosaćce syberyjskie mam w takim miejscu , ze moga zagrozić tylko miskantom, a to żadna grożba
U mnie tez miskanty tragicznie, niby wszystkie ruszyły , no moze poza jednym ale płakać nie będę , ale tak wolno jeszcze sie nie zbierały.
Zimno ciagle jest, u mnie mało opadów to jakos trawy nie ruszaj. Gdyby było cieplutko i popadało to by ruszyło ruszyły. Wazne ze dają oznaki zycia