ciemiernikowy las
magnolia już niedługo pokaże kwiatki
trillium coraz większe, resztę muszę reklamować
czosnki
wiśnia japońska Kojo no mai też będzie kwitła
Cisy posadzone za gęsto...............iIrenko nie znam historii z tajemnicza wyspą, ale mnie intryguje, bardzo tajemniczo wyglądaja te konary, jak w krainie krasnoludów
a szafirki i orliki, widzisz............dzieki za przypomnienie, sprawdzę co u nich.... u ciebie już nieźle śmignęły
Pracowity dzień na działce - bite osiem godzin! Było słonecznie, ale wiał chłodny północno-wschodni wiatr. W sam raz do pracy; ani za zimno, ani za ciepło. Oczywiście nie omieszkałam zrobić kilku fotek roślinom i... motylkowi. To była wspaniała sesja zdjęciowa, bo motylek był zziębnięty i oszołomiony i przez dłuższy czas siedział sobie nieruchomo.
ja też mam popkorn i serial oglądam ... w czasie przerw reklamowych zrobiłam "ciofaj ciofaj" i rozbiłam sobie szczękę w okolicy stron 1200 i dalej ...
jedynki przednie zostały na jeżówkach z motylkami
dolne pod lucyferkiem (Anek to jego liście czy tam więcej dobra niż sam lucek?)
już bezzębna zezowałam na kombinacje mimo woli w gatunku i kolorze - rudbekie z liliami
dziewanna - której to znajomość taką dumą mnie napawa
liliowce ... wow wow wow
Anek wnioskuje o album bo to szukanie bo mam parcie na oglądanie ... i ilekroć nie kliknę sobie gdziekolwiek w tych Twoich kilku tysiącach koloru i kfiatków to tonę na kilka godzin ...
no a tak to się ten wózek życia mimo woli ciągnie
i taką to siem ma z tego radochę
znowu się nie wyśpię ale kofam Was potfffory ...
Anek wy wiecie, ze macie ogród botaniczny zupełnie przypadkiem
Trochę fotek z dzisiaj
Abeliofylum listki rozwija i może zakwitnie paskuda zdjęcia się nie udały
brunnera ma coraz więcej kwiatków
pierwiosnki deszcz zniszczył ale odbijają
nie pokazujesz dalej, po prawej jałowca, mam takie dwa dwukolorowe jałowce pośrednie i z nimi kłopot, jak ty sobie z nim poradziłaś na rabacie, tniesz je też kulki?