Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 13:36, 06 maj 2014

zwolniłam się dziś troszkę szybciej! zaraz jadę do domu idziemy dalej orać, mam nadzieję, że uda nam się już skończyć, a jutro byśmy już siali trawkę
kasiek 18:47, 06 maj 2014

No to teraz Ty przesadzasz bo juz uroczo sie robi!
Jak zasiejesz trawke to uwypukli Twoje kompozycje, ale juz widac jak będzie kolorowo!

kitek81 napisał(a)
Tył juz zrobiony, bok i kawałek od frontu przeorany, ugrabiony i raz zwałowany

Marta7 22:25, 06 maj 2014

kitek81 napisał(a)
Tył juz zrobiony, bok i kawałek od frontu przeorany, ugrabiony i raz zwałowany

I calość z tyłu i warzywniak

Kasiu trochę mnie nie było i teraz jak wpadlam do Ciebie to jestem pod ogromnym wrażeniem jak robi się pięknie u Ciebie,a warzywniak jaki dopieszczony! u mnie szybciej urosła trawa jak warzywa!
Pozdrawiam serdecznie
as226 22:27, 06 maj 2014

No Kasia warzywnik nie mały masz
malgorzata_s... 22:29, 06 maj 2014

Kasiu jak trawa urośnie to sama się zdziwisz To już jest ogród kolorowy i twój Warzywnik wymiata
Pozdrawiam
kitek81 22:54, 06 maj 2014

kasiek napisał(a)
No to teraz Ty przesadzasz bo juz uroczo sie robi!
Jak zasiejesz trawke to uwypukli Twoje kompozycje, ale juz widac jak będzie kolorowo!

dzięki myślałam, że dziś już skończymy oranie, ale jeszcze jutro czeka nas ta "przyjemność" i mam nadzieję, że skończymy i posiejemy trawkę
kolorowo pewnie będzie, bo tak mi się najbardziej podoba
pozdrawiam :*
Mala_Mi 22:57, 06 maj 2014

Kasiu, my mieliśmy bardzo pracowity weekend... nawet w święta.. ale u Ciebie było jeszcze bardziej pracowicie.. ale efekty są... za 2 miesiace poakz to samo... będzie nie do poznania
kitek81 23:00, 06 maj 2014

Marta7 napisał(a)

Kasiu trochę mnie nie było i teraz jak wpadlam do Ciebie to jestem pod ogromnym wrażeniem jak robi się pięknie u Ciebie,a warzywniak jaki dopieszczony! u mnie szybciej urosła trawa jak warzywa!
Pozdrawiam serdecznie

as226 napisał(a)
No Kasia warzywnik nie mały masz

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu jak trawa urośnie to sama się zdziwisz To już jest ogród kolorowy i twój Warzywnik wymiata
Pozdrawiam

Kochane jesteście, że tak piszecie, ale ja znam Wasze ogrody i umiejętności, więc mogę jedynie powiedzieć, że cieszę się, że Was mam, mogę podglądać i od Was się uczyć!
I jak dotąd warzywnik jest moją dumą i najbardziej innym się podoba, ale co tam trudnego w zrobieniu, grządki, posiać i podlewać-ogród stworzyć, to wyzwanie!
Liczę, że tym razem szczęśliwie zakończy się sianie trawy i za parę dni się zazieleni! Od razu zrobi się inaczej!
Dziękuję raz jeszcze za miłe słowa, które wiadomo, działają jak motor do dalszych prac
Pozdrawiam :*
kitek81 23:02, 06 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
Kasiu, my mieliśmy bardzo pracowity weekend... nawet w święta.. ale u Ciebie było jeszcze bardziej pracowicie.. ale efekty są... za 2 miesiace poakz to samo... będzie nie do poznania

Aniu, Kochana, już inaczej się na to patrzy, jak zielska nie ma i jest w miarę równo jak wszystko przeorzemy, jeszcze raz przegrabimy dla równości i trawka będzie posiana, potem tylko czekać żeby ładnie wyrosła
a zdjęcia robię, będzie co porównywać
buziaki :*
kitek81 23:19, 06 maj 2014

Wczorajszy i dzisiejszy przeorany kawalek

Juz tylko kawałek został z tej strony i kawałek z tyłu