Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

MamaMagda 20:53, 02 maj 2014

gdzie kupowalas trawy? jesli przez internet, to poleć proszę miejsce
moze być na priv

Tusiala napisał(a)
Moje "gigantyczne" miskanty

malgorzata_s... 21:11, 02 maj 2014

Robota ci się pali w rękach U mnie dzisiaj jeszcze pięknie ale podobno zimno nadciąga Pozdrawiam cieplutko zatem
Ivvvona 21:43, 02 maj 2014

U mnie pogoda jak u Ciebie, wczoraj pięknie i ciepło, dzisiaj okropnie zimno. Dziś tylko wyskoczylm zrobić troche fot. A Ty idziesz jak burza, nowe rabaty, nowe roślinki, super zmiany Skalniaczek bardzo mi się podoba Pozdrawiam ciepło
Agania 23:08, 03 maj 2014

Podziwiam twoje rozmaitości, gratuluję skaniaczka

piękna nocna odsłona

Jak mi mija majówka?.... dzisiaj to już zamarzam, tak zimno, a jutro to już chyba czas na ogrodowisku spędzę z wami
laurowisnia 11:05, 05 maj 2014

Jak tam minął weekend, chyba troszkę odpoczęłaś, po tej dawce pracy jaką ostatnio wykonałaś?
Widzę, że stożek zostaje w warzywniku.
bleebla 22:54, 05 maj 2014

hallooo
Już po majówce... pora wrócić do nas
agam 08:34, 06 maj 2014

Marta chyba wpadła w wir pracy ogrodowej . Zdjęcia strzeli to nam szczęki opadną.
Pozdrawiam
grembosia 23:34, 06 maj 2014

Tusiala napisał(a)

W tym miejscu mają być trzy stożki ciosowe. Stożków nigdzie nie dostałam Cały czas będę się za nimi rozglądać aż w końcu przecież gdzieś je dostanę. A na razie, wsadziłam na ich miejsce trzmielinę, której mam pod dostatkiem. Cóż........ pocieszam się, że nawet Mąż się rozglądał za cisami
Może przez weekend uda się ponasadzać resztę.

Kup trzy proste cisy i posadź pochyle względem siebie, przytnij w "stożek". To dużo tańsze rozwiązanie, a na efekt nie będziesz musiała wcale długo czekać.

Pozachwycałam się, bo pięknie się już ogród prezentuje, odwdzięcza się właścicielom za ich pracowitość. Super, tak trzymać!
elzbieta_g 14:59, 07 maj 2014

Martuś heloł?tak długo cię nie ma, mam nadzieję, że wszystko ok.
Tusiala 08:26, 09 maj 2014

Dziewczyny dziękuję Wam bardzo serdecznie za wszystkie miłe słowa, które u mnie zostawiacie

Miałam bardzo pracowity tydzień. W pracy młyn, Mężowi pomagam w magisterce, w domu zawsze coś. No i w ogrodzie. Wstawałam po 5 a po 23 szłam spać. Musiałam sobie niestety odpuścić forum bo nie dałabym rady ogarnąć wszystkiego mając Ogrodowisko pod ręką.

Moja praca w tym tygodniu to przede wszystkim walka z pędrakami. Przekopywanie ziemi, ręczne wybieranie, pryskanie gleby.
Poza tym przesadzanie tuj pod płot, bo w niektórych miejscach miałam za duże przerwy między betonowcem a żywopłotem tujowym. A że ciągle pada to i nie powinno być problemu z ich zaklimatyzowaniem się w nowym miejsc

Zdjęć nie mam W weekend zrobię ich sporo więc w poniedziałek będzie co oglądać.

A co u Was słychać?
Pewnie wszędzie gaj, kolor i niespodzianki mnie czekają
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies