Asiu, dziękuję za pomysły! Ściółka dobry patent, nawet takie rozdrobnopne dać do kompostownika ale nie mam rozdrabniacza...muszę pomyśleć nad czymś takim bo za rok to już będę miała duuuży problem z wyciętymi trawami
Ewka, wczoraj było takie ogólne sprzątanie czyli mały rozruch ale dzisiaj zaszalałam Nie powiem Ci czy już trawy ciąć bo póżniej w razie czego nie chcę oberwać, ze to moja wina Madzenka podaje bezpieczne terminy cięcia wszystkiego.
O Tess! Jak miło Cię widzieć
Mieszkam w Polsce, na Dolnym Śląsku A temperaturę taką pokazywał termometr w momencie gdy słońce świeciło na zewnętrzny czujnik
Z tego co wiem Promanal używamy jak średnia dobowa wynosi 12 st., za chwilę będzie można używać miedzian jeśli ktoś ma taką potrzebę
Pamiętam, ze u Ciebie niestety zawsze długo zima trzyma Może w tym roku będzie inaczej i wiosna Cię zaskoczy Oby tak się stało bo wiem jak wszyscy jesteśmy "wygłodniali" po tej zimie
Poli ja w najbliższą sobotę nie mogę, zajęta jestem
25 lutego większości dziewczyn nie pasuje, ale jeśli ktos jest chętny to ja pojadę, bo z kolei potem nie będę mogła przez kolejne 2 weekendy. A mam juz nieodparta chęc powitania wiosny w donicach przed domem!!
Zwykłej najzwyklejszej tylko ostrej męczyłam się łopatą, siekierą a piłą poszło raz dwa, seslerie skalną też nią dzieliłam. Choć jest mała i niepozorna to bryłę korzeniową ma jak kamień
No właśnie szybko zleciała, obecna przez remonty w domu też jakoś przeleciała
Dziś w końcu na plusie może bez szaleństw bo raptem +2 ale słońce tak pięknie świeciło, że zapachniało mi wiosną. Śniegu jeszcze mam sporo ale na najbliższe dwa tygodnia pokazują plusowe temp. więc jest szansa, że zniknie.