Ewka, wczoraj było takie ogólne sprzątanie czyli mały rozruch ale dzisiaj zaszalałam Nie powiem Ci czy już trawy ciąć bo póżniej w razie czego nie chcę oberwać, ze to moja wina Madzenka podaje bezpieczne terminy cięcia wszystkiego.
Asiu, dziękuję za pomysły! Ściółka dobry patent, nawet takie rozdrobnopne dać do kompostownika ale nie mam rozdrabniacza...muszę pomyśleć nad czymś takim bo za rok to już będę miała duuuży problem z wyciętymi trawami
O, a w ulotce Promanalu stoi, że: Środek stosować w okresie wczesnowiosennym (luty, marzec) do zwalczania zimujących form szkodników (misecznika cisowca).
Zazdroszczę Ci tej wiosny.
A ja z traw panuję zrobić w tym roku mini maty słomiane. Przydadzą się do okrywania roślin albo kompostu na zimę.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.