Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:50, 06 gru 2013

Do góry
A przy drugim wejściu taki wianek - muszę się mu przyjrzeć w dzień i pomyśleć czy go poprawić....Bo coś mi nie leży...

I po drugiej stronie

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:48, 06 gru 2013

Do góry
A po drugiej stronie drzwi...bałwan Brakuje mi tylko czapki mikołaja....Nigdzie nie ma...No dacie wiarę? Albo cały strój albo same gatki....A on bez nóg

Wianek bez przydziału Jeśli będzie znów konkurs na stroik w szkole to go oddam....Albo i nie?

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 19:44, 06 gru 2013

Do góry
asiu czytam o kłopotach, awaria a dach...., zawsze jak wiatry boje sie o blache.

wianek cudniasi.
my nie moglismy przez dwa dni spuszczać wody bo zatkane było szambo. już wczoraj zrobione.
swiatło było. słyszałam że L. nie miało.

w niedziele ruszy prom w szwecji. to sobie poczeka na przyjazd.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:01, 06 gru 2013

Do góry
Na wianku są prawdziwe bombki szklane, dostępne na giełdach kwiatowych, klejone bezpośrednio do wianka Wianek też samodzielnej roboty
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:23, 06 gru 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
no a jak te magiczną masz zamocowaną???? szczegóły techniczne mnie interesią

Więc tak: od góry w drzwiach wbite są dwa małe gwoździe prawie na płasko wianek przewiązałam żyłakimi i nałożyłam jakby na te gwoździe
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:17, 06 gru 2013

Do góry
Taki piękny wianek jak by ktoś niepowołany zabrał to ja nie wiem co by się działo ...........

Ludzie z Ogrodowiska są prawie wszędzie ...
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:52, 06 gru 2013

Do góry
Dziewczynki i Sebastianie Bardzo ale to bardzo Wam dziękuję za komplementy, ciesze się że się podoba wianek
To dla mnie wielka radość
Anitko-raz jeszcze Tobie dziękuję bo to Twoja zasługa
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:24, 06 gru 2013

Do góry
Patrycja napisał(a)
wianek piękny! hmmm... ale drzwi trochę jak do prosektorium

hmmmm...jesli to żarcik, to taki se
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:11, 06 gru 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Przynazać się kto ukradł mi wianek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rano jeszcze myślałam że to wiatr go zabrał ale teraz już wiem że to WY!!!!!!!!

właśnie nie wiem, czy to żart ? mam nadzieję, że tak bo dałam się chyba wkręcić ...
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:51, 06 gru 2013

Do góry
wianek piękny! hmmm... ale drzwi trochę jak do prosektorium
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:22, 06 gru 2013

Do góry
Przynazać się kto ukradł mi wianek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rano jeszcze myślałam że to wiatr go zabrał ale teraz już wiem że to WY!!!!!!!!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 09:12, 06 gru 2013

Do góry
Wianki piękne, ogródek wysprzątany i przygotowany do zimy, widać że wkładasz we wszystko całe swoje serducho, nie ma miejsca na żadne przypadki i dzięki temu efekty są jakie są mam pytanie techniczne czy ozdoby na igliwiu kleiłaś klejem na gorąco czy za pomocą drucików? nie mam doświadczenia w klejeniu bezpośrednio na igłach bo podsuszone mogą opaść razem z dekoracją... stąd zastanawiam się jak do tego tematu podejść, zwykle robiłam podkład z gałązek brzozy, na tym kleiłam ozdoby a wianek z igliwia był podkładem. Pozdrowionka zostawiam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 07:12, 06 gru 2013

Do góry
wianek cudny, wiecie co chip to już nawet pożyczyć nz święta nie można Po Świętach byśmy oddały przecież
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 06:09, 06 gru 2013

Do góry
makkasia napisał(a)
Irenko ranny ptaszek jesteś, byłaś dzis u mnie tak wcześnie lubisz tak wcześnie wyłazić z łóżka czy musisz?. Wianek Danusiowy pokazowy, piękny
ściskam i oby prognozy i tym razem się nie sprawdziły

Jakos mi się poprzestawialo
U mnie wieje, hałas niesamowity...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 06:04, 06 gru 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)

Ta serdeczniść jest chyba naj , naj ważniejsza

Ps nt ozdób wianków elementami z własnego ogrodu... ... Widziałaś wianek z mchu i rojników ??

Najważniejsza
Widzialam, odlotowy
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 23:51, 05 gru 2013

Do góry
JoannA napisał(a)
Małgosiu, zobacz ten link, może spróbujesz sama zrobić podkład do wianka. Pisałaś u mnie że potrzebujesz. Ja się chyba skuszę i spróbuję zrobić taki podkład z gałązek brzozowych.
pozdrawiam cieplutko
http://www.tulka.pl/archives/427

Joasiu
, dzieki wielkie, link bardzo przydatny a jak sie patrzy to rzecxzywiscie wydaje sie proste......zobaczymy czy mi mtaki ładny wyjdzie. Z reszta nie moge sie zdecydowac bo chciałabym taki z gałazak albo może ze zwykłej jedliny albo taki owinięty mchem...........jeszcze nie wiem. To bedzie mój pierwszy w zyciu wianek więc nie ma doswiadczenia............
Buziaki przesyłam i usmiech na przkóe tej okropnej pogodzie za oknem !!!!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:54, 05 gru 2013

Do góry
Wianek dla Gosi ma wszczepiony chip antykradzieżowy Aaaaaa i dziękuję serdecznie za wszystkie pochwały

Buziam Gosiu
Ogród w Tarnowie 22:00, 05 gru 2013

Do góry
Ale u Ciebie świątecznie i jak zwykle slicznie. Wybieram wianek z jabłuszkami (wisienkami?). Pozdrawiam serdecznie.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:49, 05 gru 2013

Do góry
Gosia piękny wianek i piękne drzwi
Ogród w Tarnowie 21:27, 05 gru 2013

Do góry
Richie napisał(a)
...i oczywiście pierwszy wianek w dwóch wersjach, który ciekawszy ?...

ja swój głos oddaje na ten
wisienki górą

macham z Wilczej
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies