Ela no jak ją zobaczyłam to struchlałam ale na szczęście tylko przemknęła nade mną i okazała się być niegroźna.
Stary to jest qń
Aga sama się zdziwiłam, że zdjęcia dobrze oddały to, co widziałam bo to zwykły taki aparacik, żadna cyfrówka. Dlatego też zdjęcia z bliska wychodzą czasami zamazane.
Chyba posadzę te bukszpany i rozplenice....a jak urosną (rozplenice) to wtedy dokupię rozchodników.
Będę wiedziała czy wysokie, czy niskie i jakie kolory...
A berberysy chyba pójdą tu
Będzie wiśnia amanogawa, berberysy i ...
Też lubie agrest z krzaka, a potem w skubańcu, w innej postaci już nie bardzo, więc chyba wyciepię maliny (za bardzo się rozłażą) i wsadzę agreścik i czarną porzeczkę.
Moje Rh też zaczynają kwitnąć i goryczka też
A propos goryczki myślałam, że mam taki oryginalny kwiatek, a się okazuje że Ty też masz ale czego mogłam się spodziewać, Ty masz prawie wszystko
Fabryka czekolady
Mówisz, że masz tylko 4 magnolie.... a ja tylko jedną... i też za bardzo miejsca na więcej nie ma, bo wszędzie cień...
10 cebul to za mało Trzeba w setkach kupować W Biedronie i Lidlu są co roku.
Moje bliźniaki hmm... mówisz i masz, najaktualniejsze Podobieństwo uderzające
cudnie kwitnie, z resztą bardzo już kolorowo u Ciebie a kaczuchy to chyba będą częstym gościem choć czytam że paskudzą no ale cóż się nie robi dla takiego widoku, mi paskudzą dzikie gołębie przy oczku...masakra
na serio? Agam pokryję koszty przesyłki, będę wdzięczna dozgonnie choć za jedną szczapkę. U nas tylko zielone i bordo z brązem. Kupiłam na Allegro miały byc różowe a ona zbrązowiały.
Wpadłam szybko bo muszę się pochwalić, że przyszedł pięęęęęęękny powojnik, którego planowałam posadzić na gabionie.
Transakcja wymienna z Malkul buziaki wielkie...opłaciło mi się podpowiedzieć Ci co planuję.
Przyszedł cały i zdrowy pomimo, że kurier postawił go do góry nogami
Rozpakowywałam go chyba całe wieki tak był opatulony
Princess Diana....zobaczymy jak sobie księżniczka u mnie poradzi...