Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:59, 06 sty 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
A ja moim oczyma wyobraźni też widzę te drzewko..... takie seksowne będzie.. duuuuuża ilość ogromnych prezerwatyw zawiśnie.... I będą jeszcze świecić...... wooow........
Sorki... ale tak mi się wyobraziło

A na takiego bałwana to musiałabym zebrać chyba cały śnieg z calutkiej działki... i może na głowę by brakło....
buahahaha cóż za skojarzenie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:57, 06 sty 2015

Do góry
Agania napisał(a)
Wiatm i ja witam Cię Ann w Nowym Roku..serdeczności, Czy zima u Was? Masz śnieg? Jak tam sezon zimowy, narty, deski, kiedy ruszacie...fotek z ogrodu niet...też czekam i pozdrawiam...u mnie dużo śniegu nasypało, dla roślinek dobrze i cebulowe tak szybko nie wystartują, bo u mnie kraina wiecznych śniegów
Pozdrawiam

Cześć kochana. Zima taka pseudo, odrobina śniegu, na przemian jednego dnia zielono, innego biało... deszcz i śnieg, trochę na plusie a dzisiaj w nocy -12 Nie lubię takiej pogody w kratkę i niezdefiniowanej
Na naszym lokalnym stoku otwarcie było 1.01, ale marnawo przez tę pogodę... od 1.2 jesteśmy na bani...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:52, 06 sty 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Odsypia balangę
hahaha tez tak skomentowałam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:51, 06 sty 2015

Do góry
andziurex napisał(a)

A ja tak się właśnie zastanawiała od jakiegoś czasu: wymarźnie mi ona tej zimy czy nie wymarźnie? U mnie na razie maksymalnie było -11 ale przy lekkiej okrywie śniegowej. Szkoda by było, takie piękne kępki się rozosły od wiosny.
Powiem Ci że ubiegłej zimy u mnie nie wymarzła, ale co to za zima była, nawet werbena patagońska nie wymarzła i ruszyła ze starych krzewów, a przecież nie zimuje u nas. fakt było parę, dni z bardzo niską temperaturą, ale wtedy był też śnieg.
Dlatego napisałam że stipa jest kapryśna, nigdy z nią nie wiadomo
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:48, 06 sty 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Kochani złożyłam jedne życzenia u siebie na wątku i wybaczcie ale nie odpowiem każdemu z osobna by nie produkować zbędnych postów.
Dziękuję wszystkim za życzenia dla mnie

wczorajszy obraz po Sylwestrowy

Odsypia balangę
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:40, 06 sty 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
to taka trochę kapryśna trawa, rośnie w kępkach ale się rozsiewa, później masz nowe sadzonki. Niestety lubi wymarzać

A ja tak się właśnie zastanawiała od jakiegoś czasu: wymarźnie mi ona tej zimy czy nie wymarźnie? U mnie na razie maksymalnie było -11 ale przy lekkiej okrywie śniegowej. Szkoda by było, takie piękne kępki się rozosły od wiosny.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:14, 06 sty 2015

Do góry
emila napisał(a)

a czy one tak ładnie rosną w kępkach czy sią rozsiewają
to taka trochę kapryśna trawa, rośnie w kępkach ale się rozsiewa, później masz nowe sadzonki. Niestety lubi wymarzać
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:12, 06 sty 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
U mnie też wieje, ale nie tak strasznie. Śniegu ani śladu. Mokro tylko. Pozdrawiam.
Marzenko, czemu chcesz robić porządek z kompostownikiem? Czyżby się rozpanoszył przez wiatr?

Mi zapowiedzieli wczoraj, ze dostanę 3 pojemniki na śmieci. I teraz się głowię, co z tymi pojemnikami począć? Przydałby mi się taki drewniany boks, jak masz Aniu.

ta skrzynia to jeden z lepszych pomysłów, bo wreszcie stojące kosze mnie nie denerwują
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 11:09, 06 sty 2015

Do góry
Jagodaa napisał(a)

Ana, a przy jakiej temperaturze? Lekko się podłamałam na tę wiadomość, bo ja Amazona mam dziesiątki .

No cóż, będę najwyżej szukać wiosną FC .
Jagoda u was na śląsku cieplej niż u nas na syberiadzie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 09:08, 06 sty 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
amazon jest bardzo podobna do fc, niestety u mnie wymarzła

Ana, a przy jakiej temperaturze? Lekko się podłamałam na tę wiadomość, bo ja Amazona mam dziesiątki .

No cóż, będę najwyżej szukać wiosną FC .
Ogródek Iwony 23:30, 05 sty 2015

Do góry

Ogródek Iwony 23:17, 05 sty 2015

Do góry
obiecana fotka FP
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:05, 05 sty 2015

Do góry
pisałam nie raz dla mnie storczyki to czarna magia ...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:57, 05 sty 2015

Do góry
eee_taam napisał(a)
nie wiem czy Amazon Mist tłużyca jest dobrym zastepnikiem stipy skoro tez moze podmarzac lub wymarzać ...a napewno nie daje takiej miękkośći.
amazon jest bardzo podobna do fc, niestety u mnie wymarzła
Ogródek Iwony 22:20, 05 sty 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Iwonko ja też kupiłem aparat przez internet, zaoszczędziłem tym sposobem 4 stówki Nie ma się czego bać. Ja nawet pustaki siostrze na budowę zmawiałem przez internet, wanna na palecie też przyjechała kurierem
Łukasz dokładnie o tym piszę, np cegły takie stare rozbiórkowe do dekoracji przyszły na 2 paletach, cała ceramika tzw biała, płytki na podłogę, glazura. Mogłabym tak wymieniać Naprawdę można bardzo dużo zaoszczędzić i wcale nie ma co się bać.
Ogródek Iwony 22:07, 05 sty 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
a ja ostatnio przeczytałam opinię, Pani Lidii Popiel, że nie ważny aparat , ważne oko

To też prawda.
Aniu, mam dwa aparaty cyfrowe Olympus. Dziecięce łapki je dotrwały, zanim zareagowałam. Efekt: sprzęt nie działa, a pogwarancyjnie nie chcieli ich zrobić. Miały fajne programy tematyczne
Muszę w takim razie jeszcze raz przeanalizować zakup internetowy
Ogródek Iwony 21:55, 05 sty 2015

Do góry
a ja ostatnio przeczytałam opinię, Pani Lidii Popiel, że nie ważny aparat , ważne oko
Ogródek Iwony 21:50, 05 sty 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Jak rozwiązuje się wtedy problem gwarancji, jak się sprzęt popsuje ?
tak jak normalnie jak kupujesz stacjonarnie to idziesz do sklepu i zanosisz, naprawiają i odbierasz, w takim przypadku odsyłasz, naprawiają i odsyłają. Szerze mówiąc nie przypominam sobie bym jakikolwiek sprzęt kupiony do domu odsyłała bo się zepsuł... no poza sprzętem kupowanym do pracy w firmie, typu wiertarki, młoty udarowe (różnych firm bosh, makita, sthil), a i laptop dwa razy odsyłaliśmy do naprawy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:32, 05 sty 2015

Do góry
ana_art napisał(a)

oczywiście to stipa

a czy one tak ładnie rosną w kępkach czy sią rozsiewają
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:31, 05 sty 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Juz jestem i juz się tłumaczę

Żartowałm z tą szczęką, wiecie że ja mam troche skrzywiony obraz więc nie każdemu się spodoba.

Ale pewno że pokażę: ja widze oczyma wyobraźni takie zwisy na drzewie
https://medesignmagazine.wordpress.com/2014/06/20/light-sock-chandeliers/

piękne!!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies