Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Mala_Mi 14:23, 06 sty 2015

A ja moim oczyma wyobraźni też widzę te drzewko..... takie seksowne będzie.. duuuuuża ilość ogromnych prezerwatyw zawiśnie.... I będą jeszcze świecić...... wooow........
Sorki... ale tak mi się wyobraziło

A na takiego bałwana to musiałabym zebrać chyba cały śnieg z calutkiej działki... i może na głowę by brakło....
Jagodaa 14:36, 06 sty 2015

Efekt super! Mnie się to bardzo podoba. Ciekawa już jestem wykonania - mówię serio! Najfajniej będzie w ciemnościach.

Jakbyś nie miała pomysłu na materiały, to mnie się nasunęły białe rajtki lub siatkowe pończochy . (kto nosi niech kupuje na zapas, bo później może być deficyt ).

ana_art 14:59, 06 sty 2015

Mala_Mi napisał(a)
A ja moim oczyma wyobraźni też widzę te drzewko..... takie seksowne będzie.. duuuuuża ilość ogromnych prezerwatyw zawiśnie.... I będą jeszcze świecić...... wooow........
Sorki... ale tak mi się wyobraziło

A na takiego bałwana to musiałabym zebrać chyba cały śnieg z calutkiej działki... i może na głowę by brakło....
buahahaha cóż za skojarzenie
popcorn 15:15, 06 sty 2015

Fajne te skarpety W srodku jakies ledowe pojedyncze lampki by trzeba, z akumulatorkiem wlasnym? Da sie to kupic w ogole?

Afrykanarium w planach mamy
malkul 18:15, 06 sty 2015

aleksandra_g napisał(a)
uh ajhejtjusołmaczrajtnał! ;][/qu

dużo wypiłaś?
malkul 18:15, 06 sty 2015

Karolcia jak byłaś w BKK w oceanarium to pewnie będziesz mocno zawiedziona. ale dla dzieciaków to fajna rozrywaka.
malkul 18:21, 06 sty 2015

Ola – ten straszy Pan dzis troche się rozchorował jak my w dzień na glacę przyświeciło. Jakby dostał gorączki i nogi się pod nim ugięły.

Ania ostrojęzyczna – o tak -to dobre skojarzenie. Bardzo w moim guście.

Jagódko- ciekawe jak takie pończochy by się sprawdziły? Musze to latem wypróbować jak to w ogóle będzie wyglądało.

Jazz- Justysiu- byliśmy z grupką znajomych więc bez szans na ogrodowiskowa kawkę niestety. A szkoda ale nic w przyrodzie nie ginie

Macham do pozostałych zaglądających
katiaxx 10:13, 07 sty 2015

malkul napisał(a)
Ola – ten straszy Pan dzis troche się rozchorował jak my w dzień na glacę przyświeciło. Jakby dostał gorączki i nogi się pod nim ugięły.

[/b]

a gdzieś ty tam nogi widziała ?

oświetlenie mega-jak dla mnie to rajstopy - od dziś kupuj tylko białe i nie wyrzucaj jak pójdzie oko

a propos rajstop -ja byłam mała zakładałam na głowę i się bawiłam żem księżniczka długowłosa
Jagodaa 10:50, 07 sty 2015

katiaxx napisał(a)

a propos rajstop -ja byłam mała zakładałam na głowę i się bawiłam żem księżniczka długowłosa

To Ty też na chłopaka byłaś obcinana? ja tak i później było - patrz jaki ten chłopczyk grzeczny dlatego, po tej traumie z dzieciństwa, mam teraz pół lub długie włosy od lat .
siakowa 11:06, 07 sty 2015

ja wlosy krótkie miałam w 8 klasie podstawówki ale też niestety krótkie rzesy..po tekście w kolejce do wyciagu narciarskiego: " Przepuść tego chłopca" zaczełam malować rzesy a włosy zapusciłam