Wiatm i ja witam Cię Ann w Nowym Roku..serdeczności, Czy zima u Was? Masz śnieg? Jak tam sezon zimowy, narty, deski, kiedy ruszacie...fotek z ogrodu niet...też czekam i pozdrawiam...u mnie dużo śniegu nasypało, dla roślinek dobrze i cebulowe tak szybko nie wystartują, bo u mnie kraina wiecznych śniegów
Pozdrawiam
A ja tak się właśnie zastanawiała od jakiegoś czasu: wymarźnie mi ona tej zimy czy nie wymarźnie? U mnie na razie maksymalnie było -11 ale przy lekkiej okrywie śniegowej. Szkoda by było, takie piękne kępki się rozosły od wiosny.
Powiem Ci że ubiegłej zimy u mnie nie wymarzła, ale co to za zima była, nawet werbena patagońska nie wymarzła i ruszyła ze starych krzewów, a przecież nie zimuje u nas. fakt było parę, dni z bardzo niską temperaturą, ale wtedy był też śnieg.
Dlatego napisałam że stipa jest kapryśna, nigdy z nią nie wiadomo
Cześć kochana. Zima taka pseudo, odrobina śniegu, na przemian jednego dnia zielono, innego biało... deszcz i śnieg, trochę na plusie a dzisiaj w nocy -12 Nie lubię takiej pogody w kratkę i niezdefiniowanej
Na naszym lokalnym stoku otwarcie było 1.01, ale marnawo przez tę pogodę... od 1.2 jesteśmy na bani...
Ana... chciałam pochwalić twoją altanę... świetna robota . W ogóle... boskości dekoracyjne... ale i tak brakuje nam ogrodu... zielonego ogrodu. Zatem, byle do wiosny