Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 22:57, 05 sty 2015

agata19762 napisał(a)
piękna kolekcja Aniu masz do nich łapkę

Zapyziałe te moje patyczaki.. traktowane po macoszemu Ale jakoś rosną Na razie zawiązują pąki.... i co podlewanie to kilka patyków ułamię Próbuję je prostować bo takie rozczochrane nie mieszczą się na parapecie i zawsze coś zniszczę

eda 22:58, 05 sty 2015

nie martw się ty zasuwałaś a ja jak w kinie z kakałkiem i przyznam świetnie Ci to wychodzi foty rewelka dziękuję miłej nocki kochana
Betka 22:59, 05 sty 2015

Storczyki przepiękne ja też mam hihihi 5 szt taka moja mała kolekcja
Mala_Mi 23:03, 05 sty 2015

Iwonadm, Kasya - mam ochotę zrobić przerwę od forum... a tu takie wpisy... i znów zanudzam...

Storczyki wszelkiej maści i koloru.. najwięcej białych.. nawet ich nie focę. A szczyt kwitnienia przypada chyba w lutym.. wtedy kiedy zimy już mamy po kokardki

Dziś pasł się bażant, a na płocie tradycyjnie rezydował krogulec.. ale nie chciało mi się iść po aparat ..
ana_art 23:05, 05 sty 2015

pisałam nie raz dla mnie storczyki to czarna magia ...
monteverde 23:10, 05 sty 2015

Mala_Mi napisał(a)
Betka - przeczytałam Piękna bezimienna

Karola, Kasiek - niestety naukowcy twierdzą, ze zapamiętywanie snów mają ludzie niezrównoważeni emocjonalnie Inni twierdzą , że tylko Ci co śpią snem lekkim i łatwo się budzą z byle powodu. Zakładam, że należę do tej drugiej hipotezy Budzi mnie byle co ... a do zaśnięcia muszę mieć idealną ciszę.. nawet przewracana kartka książki mnie obudzi. Dlatego nie lubię spać w nowych miejscach.

Madżen - piwonie na all najczęściej zakwitną po długim czasie Ja się zraziłam do zakupów piwonii na all.. cena nie adekwatna do jakości

Gosia - podarki takie jak Tobie to sama przyjemność oglądania ich w nowej odsłonie.. dzięki Tobie inni maja też te podarki u siebie To ty mnie zmusiłaś do wysłania takich lichotek ... i jak brzydkie kaczątka zamieniły się w łabędzie Nigdy nie sądziłam, że takie piździułki się przyjmą Dzięki Tobie jużwiem, że to realne, wiec wysyłam innym.

Kindzia - masz trąbić głośno o Marcelince Też styczniowa panienka...

Madżen mówiła pokaż storczyki, keiki się nie sfociły.. nieostre
Sfociłam część z wielkiego okna.. po moczeniu... taki bałagan z nimi

Problem z upychaniem na parapetach.. za małe parapety
Upchnięte.. jak zakwitną to będzie problem

piękne i ten mały różowy też śliczny
monteverde 23:12, 05 sty 2015

Mala_Mi napisał(a)
Iwonadm, Kasya - mam ochotę zrobić przerwę od forum... a tu takie wpisy... i znów zanudzam...

Storczyki wszelkiej maści i koloru.. najwięcej białych.. nawet ich nie focę. A szczyt kwitnienia przypada chyba w lutym.. wtedy kiedy zimy już mamy po kokardki

Dziś pasł się bażant, a na płocie tradycyjnie rezydował krogulec.. ale nie chciało mi się iść po aparat ..

Piękne "potwory" a jak w pełni rozkwitną to będzie raj
Krys 23:22, 05 sty 2015

Ania szalona poplakalam sie z lotu zmywarka kolekcja storczykow powala ,u mnie zdychaja
rozark 23:25, 05 sty 2015

Wpadłam z rewizytą. Stron tyle że aż strach, nie do ogarnięcia dla nowej osoby. Na szczęscie dla mnie zrobiłaś wizytówkę.
Przejrzałam i chyba spać z wrażenia nie będę mogła. Cudo.
Kasya 23:31, 05 sty 2015

Piękne storczyki i wyjątkowo mocno obsypane kwiatami
Ślicznie wyglądają na tle śniegu