Główny rurociąg kopie się pod trawnikiem.
Skrzynki z elektrozaworami najlepiej ukryć pod korą lub żwirkiem, bo w trawniku te zielone pokrywy wyglądają koszmarnie.
Koszt założenia systemu nie liczy się za metr, bo to zależy jak skomplikowany jest ogród, im więcej zawijasów i wysepek tym więcej zraszaczy, bo trzeba zastosować te o mniejszym zasięgu.
i czy poznacie co to za roślina???
dostałam i nie wiem do dziś
czy to tawuła??? - nie kwitła jeszcze
Gałązki mi wygłądają na forsycje, ale pąki nie są żółte???? Poczekaj ze dwa dni.
Mnie się zdaje że to kalina, będzie miała lekko omszone liście. Tak wygląda. Pokaż więcej zdjęć.
Forsycja chyba by m iała już choć jeden kwiatek, no i pstrokate nieco gałązki. Zobaczymy jak puści liście.
Nie widziałam ciurkadełka, poproszę fotkę jak rozpakujesz
projekt jak widzę był trafiony, po niewielkich zmianach świetnie wygląda przedogródek.
Jak to miło widzieć, że działasz i jesteś konsekwentna
Nowy wątek zaczyna się rewolucją rabatową. Ale czas także na podsumowanie pierwszej części.
Ilość wyświetleń tego wątku osiągnęła cyfrę 326.979 i 10.022 odpowiedzi.
Gratulujemy Sebkowi. Nowy wątek będzie na pewno równie ciekawy i obfitujący w wiele niespodzianek, a także Sebek też już jest odmieniony i dojrzalszy jako świadomy zmian ogrodnik
dziękuję Danusiu - w porównaniu do Ciebie wyszedłem dość cienko pod względem wyświetleń, ale jest super
Rewolucja rabatowa zacznie się po świętach - wtedy zamówię bukszpany, bo cisy już czekają
Nowy wątek zaczyna się rewolucją rabatową. Ale czas także na podsumowanie pierwszej części.
Ilość wyświetleń tego wątku osiągnęła cyfrę 326.979 i 10.022 odpowiedzi.
Gratulujemy Sebkowi. Nowy wątek będzie na pewno równie ciekawy i obfitujący w wiele niespodzianek, a także Sebek też już jest odmieniony i dojrzalszy jako świadomy zmian ogrodnik