Ja także witam, tak późno bo wiadomo co wczoraj i dziś robiłam.
Ogrodowisko pomaga bez dwóch zdań. Każdy coś skorzystał, nauczył się i przestał wstydzić. Bo najważniejsze jest to, że chcesz zrobić żeby było lepiej i ładniej.
Co do szopki, to ja także brzydkie budynki wysłoniłam serbami, najwyżej usyp podwyższona rabatę, może dadzą radę?
Zraszacze rotacyjne przy zakupie są wyposażone w komplet dysz. W zależności jaki się chce uzyskać zasięg zakłada się odpowiednią dyszę. Odpowiednia dysza ma odpowiedni wydatek wody.
Np. zraszacz Toro Mini 8 ma wydatek od 3 litrów do 11, 5 l na minutę w zależności od zastosowanej dyszy.
Do zraszaczy statycznych zaś należy od razu wybrać i zakupić dysze wg potrzebnych zasięgów.
Wszystkie parametry zraszaczy i dysz są w katalogach producentów zraszaczy.
Tak mogę poprowadzić, ale to już spokojnie po świętach wymyślimy coś ciekawego, np.skrzynki na rośliny czy na narzędzia albo puszki na nasiona....pomyślimy jeszcze.
Kochani, zaspałam rano, potem poszłam święcić palmę, potem przyszła Kasia, potem przyjechał Paweł, potem Witek zabrał mi komputer bo pisał ważny kosztorys i teraz dopiero dorwałam się do niego.
Normalnie skandaliczny skandal, aaa. Żeby było ciekawiej to o 14.30 wyłączyli prąd
Teraz zaczynam ciąg dalszy.
Wianek Eco robiony przez Kaisog
oooo. Kasiog mamy podobne upodobania. Mój wianek podobnie zrobiony. jajek mu jeszcze brakuje ale pojawią sie jutro. Teraz "bazę" można zobaczyć u mnie.
Jajeczka były doklejane
No ja po prostu nie dostałam białych jaj. Jutro poszukam i przymocuję