Dziewczynki .. Wieczorkiem na wszystkie nurtujące kwestie Wam odpowiem i Was wreszcie poodwiedzam .. Mam nadzieję ....
Teraz tylko wpadam na momencik pokazać Wam jaką to kosmiczną kawendę kupiłam w obisiu ... Niesamowita jest .. Nazywa się giant summer .. Nie mogłam się jej oprzeć
Zobaczcie same
A teraz znikam .. Lecę ciąć , sprzątać itp..occchhh.. Az mi się do domu nie chce wchodzić
, najchętniej bym zamieszkała w ogrodzie
Dziękuję! Rzeczwywiście historia bardzo podobna . Tylko u nas zamiast zboża było gruzowisko Niestety kupiliśmy taką działkę. Ale efekty porównywalne. Gratujuję. Pozdrawiam
Weroniko, pewnego zimowego wieczora pospacerowałam sobie po Twoim przepięknym, bajkowym ogrodzie. Pooglądałam, zaczerpnęłam dużo nowej wiedzy, nowych inspiracji, ciekawych kompozycji...
Ogród masz przepiękny!
Natknęłam sie też na Twoje relacje i zdjęcia z Turcji...
Poruszając temat owych płaszczy miałam co innego na myśli - nie elegancję Turczynek,
a mianowicie ich religię (bodajże 30% praktykująch) i to co ona nakazuje Turczynkom (właśnie tym praktykującym) - strój od stóp do głów niezależnie od warunków pogodowych.
Doskonale rozumiem, że to jest ich kultura i religia.
Ale jednak mi osobiście widok tak ubranych kobiet w upale 40-45 st. bardzo poruszył.
Stąd moja reakcja.
Pozrawiam Cię serdecznie i życzę dużo nowych wrażeń, zarówno ogrodowych, jak i podróżniczych.
No i specjalne pozdrowienia dla Kajtka!
Witam wszystkich już wiosną
Przepraszam za 2 dniową nieobecność ale nie nadążam ze wszystkim, a się dzieje
Najpierw wianek dla Was Kochani za wszystkie rady, wpisy i w ogóle za obecność
wszystko przeczytałam, potem odpowiem
Teraz będą fotki
prezent na rozpoczęcie wiosny, i pierwsze setki $ wydane
Dzisiaj troszkę nowych zdjęć, pismo obrazkowe niech przemawia
Najpierw zawilce
hiacynty też nie mogą się już doczekać
puszkinie pięknie zaczynają kwitnąć
a tutaj Winchester, czyli angielka, którą ma już 6 lat, więc cięcie zrobiłam tylko tak, aby nadać jej ładny kształt i lekko prześwietlić, ścięte zostało ok 30 cm
trochę niewyraźna ta fota, bo już wieczór mnie zastał
Ja wiedziałem, że to się źle skończy, ale pilnie potrzebna pomoc
Zakupiłem sobie dzisiaj takiego pięknisia
Teraz pytanie jaki trzeci stożek kupować? Mniejszy od tych dwóch, czy dopasować wysokość po środku ?
Podkreślam, większego nie planuje bo byłbym bankrutem, a reszta rabaty była by bez roślin
Kupiłem też śliwe Pissardi, jdnak troszke za wysoka, ale już trudno.
Proszę o opinie bo będę dzisiaj sadził