Lubie duze kepy jezowek a jezeli one tak krotkowieczne, to sie ich nie doczekam.Wiecej na pewno ich nie kupie.
Szkoda mi ogrodu.Jak u was z deszczami?U nas od 6 tygodniach susza, nie liczac 3-4 ktorkich opadow deszczu. Brakuje takich 2 dni ciaglego padania. Ziemia wysuszona, ze podlewanie nic nie daje, bo wszystko wysysa ziemia wokol roslin. A trawnika na stronie poludniowej nie ma. Wysechl na siano.Jest tak sucho, ze nawet ozdobne osty uschly.Dobrze ze hortensje rosna na stronie polnocnej, tam praktycznie nie trzeba podlewac, bo woda z gornej czesci tam schodzi.
O fajne takie spotkania.Niezwykły czas
Widzę coś znowu remontujesz, zmieniasz.ciągle coś Sylwuś tworzysz jak nie w pomieszczeniach to w ogrodzie.
Idzie wam to już spranie.
ozdrawiam serdecznie
Zainteresowałam się ta moja" sierpówką" co u Aprilka też mieszka....no więc to jest gołąb grzywacz! Jak w morde strzelil chyba niewiele to zmienia, ale chciałam wiedziec co się u mnie stołuje
Raz dwa i czyściutkoFajnie się mówi raz dwaa tu nawet uszczerbek na zdrowiu jest Wiesz, że nie kojarzyłam Twojego ogrodu z warzywnikiem wcale? Chyba mi do tej pory umykał
Pięknie i kolorowo u ciebie Grażynko
Stipy ci pięknie rosną. Nie wiem czemu ale one u mnie nie chcą rosnąc.
Moze ja coś nie tak tobie ?
Kolnik duży, prześliczny
Lilia trąbkowa zachwyca i wyglądem i zapachem pewnie.
Lilia EMPOLI też mi si e podoba.
burza róznych floksów pięknie wygląda.
I fajniutka funkia.To z maluchów ??
Pięknie wygląda ta rabata z tymi ślicznymi hortkami.
A ta jeżówka jest wyjątkowa. Gdybym ją spotkała to też kupiłabym ja sobie.
Ciekawy kwiat. A ona jest wysoka ? Czy niska ?