Rozśmieszył mnie Twój nagłówek do zdjęć
chichram się......ale oczywiście jest cudnie, też taki chciałabym mieć.
O swoim myślę w tym roku od samiuteńkich podstaw
Wczoraj udało mi się plan nadrobić. Chociaż jak rano wstałam to nie było tak różowo...siąpił deszcz, potem lunęło...myślałam że się rozpłaczę bo mi szkoda było dnia wolnego. No ale się zaparłam i poszłam działać. Na szczęście się rozpogodziło i zrobiłam wszystko co musiałam
Uporządkowałam i podniosłam wrzosowisko
dosadziłam carexy i golden tuffet przed choiny
podzieliłam Amazon Mist
Poszło mi nawet sprawnie ale co się dziwić przy takiej pomocnicy
A tu moja rabata z Pissardi z przesadzonymi Limkami
A tak mnie trochę poniosło z tymi kręgami
Oxalis inaczej Szczawik występuje w naturze w Brazylii, Afryce Południowej i Europie. Występuje w ponad 500 gatunkach Odmiany hodowlane często spotykane na parapetach w naszych domach i ogrodach Ta niewielka roślina posiada liście przypominające kończynę, przez co uważa się, że przynosi ona szczęście. W tym roku u mnie duuużo szczęścia
W tamtym roku prezentował się tak Oxalis Burgundy Wine
Bożenko,właśnie wysyłam do Ciebie kolejną chmurkę. Teraz u mnie świeci słońce ,ale cały tydzień ma być przekropny. Kalosze i peleryna do ogrodu wskazana .
Gruzińskie pierwiosnki to takie niekłopotliwe rośliny, i jak na moje odludzie,jak najbardziej wskazane.
po krokusach najbardziej chyba kolorem zachwycają. Przynajmniej o tej porze.
Kochani, Pochwalę się moją torebeczką skarboneczką.
Ania z Konstancją mają, mam i ja!
Pan wykopał mi tylko połowę serbów, następne będą za kilka dni bo ma urwanie głowy
Są wyższe i trochę chudsze od tych z zeszłego roku ale chyba nie ma co narzekać
Za kilka lat będą z nich strzyżone ekrany
Dziewczyny
Oto bratki zwisające! Ale na razie nie zwisają bo musza urosnąć . Jednak poźniej naprawdę zwisają, pokażę, jak zaczną
Później te kosze są całe w bratkach! Wiem, bo miałam takie w tamtym roku