Dzięki Moniko, o to mi chodziło a co do 18 to nie wiesz,że w knajpie się takie rzeczy robi? nie dziwię się że miałaś koszmary no może wszystko będzie oki
Melduję, że sie uwaliłam... na trzeźwo i w trawę.. i efekt powalający.. bardzo mi się spodobało.. aż przybiegłam obejrzeć co wyszło i porównać... i zamiast w ogrodzie siedzę na forum...
Mi sie krokusy po uwaleniu jeszcze bardziej podobają..
Danusia.. masz rację... krokusy z poziomu ziemi wychodzą o niebo lepiej.... zobacz jak fajnie (sorki, ale musiałam Ci to pokazać).... potem możesz usunąć post, by sie dziewczynom nie myliło, że u Ciebie żółty sie pojawił w ogrodzie
Mam nadzieję, że już coś oprócz zielonego sie pojawiło w ogrodzie
A proszę bardzo :
Nie wiem co to jest motyka holenderska wiec pewnie nie próbowałam.
Mój syn robi dziś w domu imprezę ( 18 lat skończył ) my wyjeżdżamy do znajomych ... Ciekawe jak jutro będzie wyglądał mój dom i ogród - dziś miałam koszmarny sen ze mi podeptali wszystkie kwiaty w ogrodzie tyle tych gości przyszło, ale na szczęście podobno sny sie nie sprawdzają ...
Bardzo proszę o pomoc przy moich rd, posadzone w zeszłym roku. Zaczęły chorować już na jesieni. Posadzone są w jednym miejscu, choroba jakby przchodzi z jednego na drugiego, tylko ten ostatni jeszcze nie choruje.
Ja chyba swoją brunnerę Jack Frost zmarnowałam przez przesadzanie na jesieni, nic na razie nie wypuszcza pozdrówka Irenko ogrodowe rozwijają listki ale takie malutkie których wcale nie przykrywałam zimą