No tak. Ja miałam np. problem z Ogrodnicą Niszczylistką w tamtym roku. I jak żerowały na liściach to pryskałam Mospilanem. Chyba coś to dało, bo u mnie tylko trochę poobgryzały rośliny, a u sąsiadów ogołociły drzewka do zera. A na pędraki to stosuję jak na razie tylko rozgniatanie
Marzenka raczej by nie posadziła takiego zestawienia a tak poważnie trudne pytanie, jak nie wiadomo o jaką rabatę chodzi, kształt, wielkość, zamysł.. . osobiście lubię begonie i sadzę co roku
moje z innego źródła , z przeceny … u Gabisi podziwiałam te prawdziwe , piękne są no nic, na jesień szykuję większe zamówienie tam gdzie czosnki kupowałyśmy …czosnki robią furorę u mnie w okolicy
Czuję się zaproszona..........jak mi miło, dziękuję bardzo
Jestem we Wrocłwiu często, to prawda, ze względu na moje dzieci i wnusię a często też przy innych okazjach. Może .....bardzo bym chciała twój cudny ogród na zywo zobaczyc. Jeszcze raz dziekuje
I vice versa - ty tez podrózujesz po Polsce, bywasz w Łodzi chocby przejazdem, a już na pewno jadąc do W-wy mijasz Pabianice. Jeszcze nie ma oddanej calej S-8 ale od zjazdu z S-8 P-ce Południe do mojego domu jest 5km. Daj znac kiedy,zaplanuje spotkanie u mnie,mało tego będę twoim przewodnikiem i obwioze cie po ogrodach naszej "łódzkiej" grupy, oczywiscie po uzgodnieniach z forumowiczkami naszymi. Zapraszamy !