Ogród w Holandii
19:38, 19 mar 2012
A ja pochwalę jego kolor, ładny "złamany" granat" - u nas takich kolorów nie widziałam, tylko te brzydkie brązy.
Danuś jedziesz na Plantexpo?
Danuś, śledziłam Twoją odpowiedź Celince przy jej rabacie..wooow..... i zdradź mi proszę jaka to trawa w paski rosnie na zdjeciach i jak odmiana berberysu???? Tez będę musiała coś zrobic z moimi rh po które jadę 31 marca.... i dać im jakieś towarzystwo![]()
![]()
Dziękuje Sebeka mógłbyś mi przybliżyć ile ten specyfik kosztuje ?
Danusiu, przepraszam, że pytam jeszcze raz, ale nie iwem co zrobić z moimi rozami, ktorych wierzcholki przemarzły - ściąć całe przemarznięte pędy? do zielonego miejsca? rozgarnąć już kopczyki?
Jak już kolorowo. Ciekawy ten krokus.
![]()
Co z tym zrobić?żeby to zaczęło cieszyć a przestało straszyć?
![]()
Witam cię Sylwio śledze twój ogród od początku jes poprostu piękny dopracowany w każdym calu inne ogrody też cudowne znam je wszystkie pozdrawiam wszystkich Panią Danusie Sebastiana i innych których pasją jest tworzenie pięknych ogrodów .Mam problem zaczynam tworzenie ogrodu od początku i potrzebowałabym pomocy w obecnej chwili mój ogród to pobojowisko po zakladanej kanalizacji .Czy wogóle moge liczyc na waszą pomoc .Pozdrawiam serdecznie