Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:33, 13 lut 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Irenko czy widzialaś już kwitnące forsycje? Danusia pisała na fb że u nas zaczynają kwitnąć. Bo ja takimi bokami z pracy do domu jeżdżę, że swiata nie widze a u mnie w ogrodzie nie ma forsycji.. Muszę do centrum podjechać

Tak Marzenko, u siebie, w locie fotka...a byłam dziś w miejscu, gdzie najszybciej kwitną we Wrocku i jeszcze śpią, ale kwestia 3 dni

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:30, 13 lut 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)

Bardzo dziękuję jestem ci dźwieczna dozgonnie

Gosiu oby były, sama choć jeden chcę kupić
Ale u nas czad z pogodą, ciepełko
ale z rana jest jednak mróz

Piaskownia na zakręcie 16:24, 13 lut 2014

Do góry
No tego karczowania to nie zazdroszczę Śliwki są jak chwaściory cały czas z nimi walczę

Ja nie mam doświadczenia ze śliwkami samosiejkami. Koleżanka mi mówiła, że mają płytki system korzeniowy i łatwo je wyrwać. Do śliwek dorzucę jeszcze maliny
A, zobacz sama co mnie czeka w tym roku

Mus usunąć te świerki ( oczywiście najpierw muszę załatwić zezwolenie bo to kolosy )

I takie chaszcze z samosiejek, bzów i malin

Moje trudne początki, domek przy lesie. 16:21, 13 lut 2014

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
Pospacerowałam po stronkach...milutko u Ciebie...podglądałam jak lobelia kiełkuje,ale nie zauważyłam.Sieję sporo roślin. w tym roku zrobiło się trochę miejsca pod drzewami i muszę je zapełnić.Jeśli masz jakieś problemy z wysiewem nasion ,to proszę do mnie ...na Zacienioną.Serdecznie pozdrawiam.

Bardzo dziękuje za odwiedziny, jeszcze u mnie nic nie kiełkuje, bo dopiero przedwczoraj zasiałam nasionka, dziś dokupiłam jeszcze kilka, ale jeszcze nie posiałam, tylko cebulke włożyłam do doniczek, dostałam od niani moich dzieci nasiona, musze je sfotografować, bo zupełnie niewiem co to i ajk się za to zabrac. Pozdrawiam
Kolorowy Ogród Geni 16:20, 13 lut 2014

Do góry
Gosiu a żurawki ?

Moje trudne początki, domek przy lesie. 16:07, 13 lut 2014

Do góry
Pospacerowałam po stronkach...milutko u Ciebie...podglądałam jak lobelia kiełkuje,ale nie zauważyłam.Sieję sporo roślin. w tym roku zrobiło się trochę miejsca pod drzewami i muszę je zapełnić.Jeśli masz jakieś problemy z wysiewem nasion ,to proszę do mnie ...na Zacienioną.Serdecznie pozdrawiam.
Ogródek Anity 15:51, 13 lut 2014

Do góry
Idzie wiosna
Kolorowy Ogród Geni 15:49, 13 lut 2014

Do góry
Iwonko do mnie jak wpadają te bezpańskie psy albo i nie bezpańskie to zawsze mi coś połamią lub podleją i potem rośliny żółkną lub całkowicie wypadają

Dziękuje Aniu cieszę się że Ci się podobają

Coś dla Was, zdjęcia z zeszłego roku

Ania i róże i cała reszta :) 15:43, 13 lut 2014

Do góry
Aniu jak zwie się to cudo ?

Ania i róże i cała reszta :) 15:37, 13 lut 2014

Do góry
AniaDS napisał(a)

Aniu, jak się nazywa ta czerwona róża?

W ogródku Iwony 15:33, 13 lut 2014

Do góry
Dziękuję wszystkim odwiedzającym mój ogródek To dla Was

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 15:31, 13 lut 2014

Do góry
Agania napisał(a)
Wczoraj miałam gościa na tarasie

Siedziała sobie i patrzała mi w oczy, dostała jedzonko, zjadła w przerarażeniu i dalej mi w oczy patrzała

Grafitek był na mnie wśkiekły, eM też, bo oni nie życzą sobie takich gości, ale to może jest miłość od pierwszego wejrzenia, jak tutaj nie pokochać takich oczu

Nie da się nie pokochać
Piaskownia na zakręcie 15:29, 13 lut 2014

Do góry
No proszę tu już sadzenie wiosenne będzie?? Zakup super

Gosiu, będzie, będzie, tylko nie wiem kiedy. Póki co myślę i zbieram zimozielone a potem tylko teren przygotować i już A trawa po same pachy i gąszcz przeokropny

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 15:26, 13 lut 2014

Do góry
Wczoraj miałam gościa na tarasie

Siedziała sobie i patrzała mi w oczy, dostała jedzonko, zjadła w przerarażeniu i dalej mi w oczy patrzała

Grafitek był na mnie wśkiekły, eM też, bo oni nie życzą sobie takich gości, ale to może jest miłość od pierwszego wejrzenia, jak tutaj nie pokochać takich oczu
Ogród cioci 15:25, 13 lut 2014

Do góry
Agania napisał(a)
Niezła ta walka zimy z wiosną u Ciebie, krokusy wcale nie czują żadnej zimy u mnie już bardziej wiosna niż zima, słoneczko jara, że hey

Laki też wcale nie czuje zimy, zwietrzył wiosnę

Wiesz Gosiaczku, że zagladała do mnie wczoraj obca koteczka siedziała na tarasie przez całe trzy godziny wpatrzona we mnie jak w obrazek, dostała jeść, zjadła i w cale nie poszła tylko dalej mi w oczy patrzy ja się już w niej zakochałam, to na pewno dziewczynka, ciekawe czy dziaj przyjdzie mnie znowu zaczarować

całuski

Na pewno się też w tobie zakochała Ciekawe czy czyjaś czy zostanie u ciebie
Laki był z Emem u weterynarza. Został zaszczepiony, odrobaczony i przebadany. Wet twierdzi że ma około 1,5 roku i najlepiej żeby nie uciekał poddać go zabiegowi. Ja myślałam że już jest po zabiegu bo nie znaczy
terenu. No i chyba trzeba będzie biedaka pozbawić tego i owego
Ogrodowe przygody 15:25, 13 lut 2014

Do góry
Elka Małgosia dziękuję
Karolinek lawendę ściełam na jesień są różne szkoły na wiosnę też można
w sumie musiałabym ją odmłodzić bo już jest za duża
mam posadzone 4 krzaczki obok siebie zrobiłam mini żywopłot

Mój mąż mówi, że na zdjęciu to wszystko ładnie wygląda
a mnie cieszą nawet takie małe sukcesy
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 15:18, 13 lut 2014

Do góry
Bogusiu, Ewo004- witajcie kochane dziewuszki!
Pogoda się poprawiła, ale spacer gdzieś za godzinę.
Póki co zeszłoroczną wiosnę przypomnę.

Ogród cioci 15:17, 13 lut 2014

Do góry
Niezła ta walka zimy z wiosną u Ciebie, krokusy wcale nie czują żadnej zimy u mnie już bardziej wiosna niż zima, słoneczko jara, że hey

Laki też wcale nie czuje zimy, zwietrzył wiosnę

Wiesz Gosiaczku, że zagladała do mnie wczoraj obca koteczka siedziała na tarasie przez całe trzy godziny wpatrzona we mnie jak w obrazek, dostała jeść, zjadła i w cale nie poszła tylko dalej mi w oczy patrzy ja się już w niej zakochałam, to na pewno dziewczynka, ciekawe czy dziaj przyjdzie mnie znowu zaczarować

całuski
Już nie działka - już ogród (u Topoli) 15:17, 13 lut 2014

Do góry
Topola napisał(a)

Pewnie, że widzisz tu swoją rękę. Nie ukrywam, że przejrzałem wszystkie Twoje realizacje i wybrałem, to co mi najbardziej odpowiadało. Masz pełne prawo, czuć się poniekąd autorką projektu.

A możesz mi powiedzieć, czy wszystkie realizacje Danusi są w jednym miejscu. Pozdrawiam, też z okolic Gniezna.
W cieniu - zacieniona 15:09, 13 lut 2014

Do góry
...i moje ulubione hortensje...od Ani Monte

Patyczki

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies