Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:13, 18 kwi 2014

Na same święta , dziś po południu rozleciały mi sie okulary i na świeta juz nowych nie zrobię , muszę wiec ograniczyc pobyt na forum a najgorsze ze nawet siebie w tv wyraźnie nie zobaczę. Wszystkim życze miłych i zdrowych Świat Wielkanocnych i niesteyt przez te okulary nie bedę mogła do Was zajrzec.

Życzę więc zdrowych i wesołych Świąt w miłej rodzinnej atmosferze.

Mala_Mi 20:54, 18 kwi 2014

Nornice bym zrobiła kopas w dupas.. daj im jaki suplement diety

Ogłaszam, że wiosna jest pełna gębą, jaskółki robią naloty non stop na oczko Coś cykałam ale nie wiem czy wyszło, bo jeszcze nie oglądałam, tak dawno u Ciebie nie byłam, że musiałam nadrobić te 3 dni.

I znalazłam stare foto po posadzeniu rh.. ale one były malutkie Chciałam dziś zrobić zdjęcie dla porównania, ale karta sie zapełniła i szkoda mi był czasu na bieganie i kopiowanie karty

Jeszcze 2 dni
malgorzata_s... 20:55, 18 kwi 2014

Bożenko życzę radosnych, rodzinnych , pełnych słońca Świąt Wielkiej Nocy Niech Zmartwychwstały obdarzy Cię wszelkimi łaskami

Mam nadzieję że jakieś rozwiązanie na te okulary się znajdzie. Wiem że może masz specjalne ale takie zastępcze można w aptece zakupić na chwilowe używanie. Buziaki zostawiam i kciuki trzymam czekając na Maję w Twoim ogrodzie
Katkak 21:04, 18 kwi 2014

Bogdziu życzę Ci pięknych i radosnych Świąt
yolka 21:16, 18 kwi 2014

Bogdzia 21:50, 18 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)
Nornice bym zrobiła kopas w dupas.. daj im jaki suplement diety

Ogłaszam, że wiosna jest pełna gębą, jaskółki robią naloty non stop na oczko Coś cykałam ale nie wiem czy wyszło, bo jeszcze nie oglądałam, tak dawno u Ciebie nie byłam, że musiałam nadrobić te 3 dni.

I znalazłam stare foto po posadzeniu rh.. ale one były malutkie Chciałam dziś zrobić zdjęcie dla porównania, ale karta sie zapełniła i szkoda mi był czasu na bieganie i kopiowanie karty

Jeszcze 2 dni

Nigdy nornice nie zjadły mi aż tylu tulipanów ale kopas nie tak łatwo im zrobic tu bardziej pomocne mogłyby byc koty ale one nakarmione przez ludzi to nie chcą nornic łapac.

Bogdzia 21:53, 18 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Bożenko życzę radosnych, rodzinnych , pełnych słońca Świąt Wielkiej Nocy Niech Zmartwychwstały obdarzy Cię wszelkimi łaskami

Mam nadzieję że jakieś rozwiązanie na te okulary się znajdzie. Wiem że może masz specjalne ale takie zastępcze można w aptece zakupić na chwilowe używanie. Buziaki zostawiam i kciuki trzymam czekając na Maję w Twoim ogrodzie

Ja mam progresywne to zwykłymi ich nie zastapię bo oczy już do innych od lat (13) przyzwyczajone. Założyłam stare i jakiś czas moge popatrzec ale nie za długo bo oczy się męcza.Maja bedzie o 10 minut wczesniej czyli o 7, 45.Miłych Świąt Małgosiu.
Bogdzia 21:54, 18 kwi 2014

Katkak napisał(a)
Bogdziu życzę Ci pięknych i radosnych Świąt

Kasiu równiez rodzinnych , zdrowych i wesołych Świat.
Kasik 21:54, 18 kwi 2014

Bożenko w tym pięknym, niosącym nadzieję czasie,
życzymy Tobie i całej Twojej rodzince

Wesołych Świat Wielkanocnych
pokoju ducha, wiary w Boga i w Ludzi.
Umiejętności dostrzegania piękna tego świata
i oczywiście wiary w Siebie i swoje możliwości.

Bogdzia 21:54, 18 kwi 2014

yolka napisał(a)

Jolu dzięki i wzajemnie.