A ja czekam na kiermasz prac świątecznych wykonywanych przez osoby niepełnosprawne. Co roku z satysfakcją wyszukuję perełki rękodzieła i jednocześnie wspieram szkoły terapii zajęciowej.
Margaretko droga, jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz
Potrzebne są Ci gałązki brzozy o zwisającym, takim płaczącym pokroju. Ozdoby mocuję na kleju na gorąco.
Odpowiem też tu na drugiego Twojego posta. Drugi wianek na gotowym wiklinowym podkładzie. Podkład kupowałam w Holandii, ale w Polsce na giełdach kwiatowych też takie znajdziesz w różnych rozmiarach. Ewentualnie szukaj w internetowych sklepach florystycznych
Witaj Jagoda Piękne masz imię Rozgość się u mnie Cieszę się, że zarówno ogród, jak i moje skromne rękodzieło znalazło Twoje uznanie
Jeśli mogę Ci podpowiedzieć w kwestii dodatków, to proponuję wycieczkę do najbliższego lasu, a tam naprawdę można znaleźć fajne dodatki do wianków, stroików itp. Potem jeszcze jakiś drobiazg typu bombka i wiele nie trzeba, żeby powstał fajny wianek
A jak wolisz coś bardziej strojnego, to w internetowych sklepach florystycznych znajdziesz bez wychodzenia z domu różne cudeńka