Aniu, po ciężkim dniu należy się odpoczynek weekend mamy i radość , bo piąteczek, więc wypoczywaj, mnie taki ciężki czeka początek nowego tygodnia, ale co tam, jak zobaczyłam to zdjęcie, to będę go miała długo przed oczami co to za cudowne pstrokate, pieguski
To Cię wzięło na całego, mam dla Ciebie odpowiednią lekturę, książkę o tworzeniu bosnai kiedyś próbowałam, natchnęły mnie bonsai spotkane na pewnej wystawie inspiracje wkleiłam u Ciebie ty jesteś cierpliwą artystką i te klimaty bardziej Was kręcą
ten z buka to mój ulubiony jest ale mam tylko na fotce i w ogrodzie chlip, chlip, chlip buki nie chcą mi rosnąć. Buki, moje ulubione drzewa, ech ta glina jest przeszkodą ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
Kasiu, wspominałam Ci o ogrodzie w Jarkowie koło Kudowy Zdrój. Nie wiem czy przydadzą Ci się takie propozycje, ale może podsuną Ci jakiś pomysł. U mnie jest jeszcze 4 inne zdjęcia.
Aniu, to jest dziurawiec barwierski.
Na zdjęciach kwitnący i tuż po kwitnieniu. Kuleczki stopniowo stają się coraz ciemniejsze aż do granatu. U mnie na zimę potrzebuje kopczyka.
Do starych zdjęć nie ma co wracać
W ubiegłym roku byłam w prywatnym ogrodzie japońskim w Jarkowie koło Kudowy Zdrój
Ogród jest udostępniany do zwiedzania. Właściciel baedzo dba o rośliny, można wiele podpatrzeć, nauczyć się i zgapić