Moniko niestety problem nie leży po tej stronie, fakt na początku miałem bardzo ambitne plan robiąc projekt pod siebie. Przyszedł rozsądek i ogród jest zaplanowany dla osób, które nie będą się mogły nad nim specjalnie długo rozczulać. Będą w nim głównie sprawdzone rośliny i połączenia, żadnych eksperymentów, aby później nie było trzeba wszystkiego zmieniać.
Siostra wychodzi z założenia, że ja i tak wiem lepiej czego ona chce w ogrodzie, troszkę w tym prawdy jest. Ma być dużo hortensji, kwiatów w dużych grupach, zero koloru żółtego i czerwonego. Biel, róż, ewentualnie jakieś odcienie niebieskiego w szałwii lawendzie.
Tak jak piszesz ja już się nie narzucam, ale też nie dam się wykorzystywać jeżeli coś robię z własnej woli, inne spięcia to już nie tematy forumowe
No być w bylinowym i się nie pochwalić, podjechałbym z miłą chęcią

Ja jestem bardzo zadowolony z tego faktu, że mam taką szkółkę pod nosem, większość moich roślin pochodzi z tego miejsca. Bywam tam bardzo często(za często

) i zazwyczaj wygląda to tak "pojechałbym do bylinowego... nie byłem w zeszłym tygodniu"

Z opinią o właścicielach zgodzę się w 100% i potwierdzi to każdy kto miał okazje spotkać
Iwonko szkółka oczywiście ma sklep internetowy, ja osobiście nie korzystałem

ale znam opinie zamawiających i widzę jak są rośliny pakowane, tak więc polecam

Jak masz jakąś imprezę ogrodniczą lub targi ogrodnicze w pobliżu to bardzo prawdopodobne, że tam bywają, ale to już trzeba się dowiedzieć telefonicznie.
Julka mają mają