Aniu dziękuje za miłe słowa
Mateusz oczywiście możesz podesłać jak zrobisz

Działak ma 750m^2 ale dużo odchodzi na taras podjazd dom pustkę za domem itd
Oluw ja się bardzo będę cieszył jak komuś się to przyda
Justyno zaraz tam doktorat

doktorat musiałby być napisany na piśmie, a ja to z głowy bo tak często zaglądam na rabatę, że trudno nie zapamiętać

Rabatki u siostry na pewno pokarzę jak będzie co bo do tego etapu jeszcze daleko, ale niczego odkrywczego proszę się nie spodziewać
Olu nie przesadzaj

mimo o bardzo mi miło.
Paweł o dziwo większośc roślin ma wystarczającą ilośc miejsca na co najmniej dwa lata, później będzie trzeba pomniejszać grupy roślin, ale a bylinowych musi być 'ruch w interesie'

Chociaż jest kilka fragmentów gdzie już jest ciasno, ale nie spodziewałem się takiego tempa wzrostu
Iwonko mam dzisiaj jakieś fotki, ale nie wiem co z nich wyszło w takim słońcu, wstawię jeszcze dzisiaj o ile zaraz nie usne na laptopie, a ostatnio ju się zdarzyło
Rabata malinowo fioletowa... już jestem jej fanem, taka kolorystyka jest bardzo w moim guście, ale nie ukrywam bardzo trudna bo trzeba szukać dokładnie roślin i odmian w takich odcieniach

kolor malinowy może być też problemem chociaż jak się dokładnie przeszuka na pewno coś się znajdzie
Julka bardzo mi miło

lubię realizować dokałdnie zaplanowane rzeczy, jakoś mam wtedy większą satysfakcje i chyba efekt jest wtedy lepszy

KOpiować można do woli
Jeszcze tak ogólem napiszę, że temat drugiego wątku na razie idzie w odstawkę, bo powoli to już nie na moje zdrowie psychiczne...