jankosia
09:39, 07 sie 2015

No Łukasz powiem ci: dajesz radę
W jeden sezon cała rabata i to z tak dokładnym planem! Wow! Ale wiesz co? Nie rób siostrze ogrodu. Doradzaj, pomagaj ale daj jej się samej zakochać w ogrodnictwie, w ogrodzie, w ziemi. Będzie wtedy sama wiedziała co lubi a czego nie chce a jak zrobisz jej cały ogród... Taka przynajmniej moja pierwsza myśl była - siostra fajna, może się nie obrazi na te słowa 
I jeszcze napiszę ci że jesteś super szczęściarzem że mieszkasz tak blisko bylinowego. Byłam wczoraj pierwszy raz i nie dość że nie wiedziałam gdzie patrzeć i co na wózki ładować to jeszcze tak miłych i serdecznych właścicieli jeszcze nie spotkałam. Mam po prostu kolego super szkółkę pod bokiem. Zbankrutowałabym będąc na twoim miejscu
Chociaż z drugiej strony takie bankructwo musiałoby być piękne

I jeszcze napiszę ci że jesteś super szczęściarzem że mieszkasz tak blisko bylinowego. Byłam wczoraj pierwszy raz i nie dość że nie wiedziałam gdzie patrzeć i co na wózki ładować to jeszcze tak miłych i serdecznych właścicieli jeszcze nie spotkałam. Mam po prostu kolego super szkółkę pod bokiem. Zbankrutowałabym będąc na twoim miejscu