Danusiu, udzielaj się jak najwięcej Gdyby nie Ty i Twoje dziecko - Ogrodowisko - do dzisiaj błądziłabym w ciemnościach i pewnie z roku na rok odkładałabym myśli o założeniu ogrodu, nie wiedząc nawet jak się do tego zabrać. Już to pisałam, ale napiszę jeszcze raz: dziękuję za to, że jesteś
Ciekawa jestem tego klonu zimowanego. Jak się miewa?
o ile pogoda dopisze to w sobotę będę wykopywał z kopców" moje ziemniaczki " będą oględziny, i radość z przetrwanych roślin a mam nadzieję że wszystkie przetrwały.
Danusia jet poza wszelką konkurencją. Wszyscy trafiliśmy na ogrodowisko dzieki temu, że je stworzyła dzięki ogrodowi nie tylko bukszpanowemu Pokażcie chociaż jedną osobę, która w powiadomienich nie ma zazaczonego wątku Danusi? Danusia jest jak MATKA, wychowuje nas, uczy, tłumaczy a potem pozwala dorastać ale cały czas jest przy nas, doradza, opiekuje się.
Ja się z tym zgadzam, tak więc Marto. mnie zupełnie nie bierz pod uwagę we wszelkich rankingach, albowiem jako założycielka Ogrodowiska jestem poza konkurencja, a udzielać się chcę
Danusia jet poza wszelką konkurencją. Wszyscy trafiliśmy na ogrodowisko dzieki temu, że je stworzyła dzięki ogrodowi nie tylko bukszpanowemu Pokażcie chociaż jedną osobę, która w powiadomienich nie ma zazaczonego wątku Danusi? Danusia jest jak MATKA, wychowuje nas, uczy, tłumaczy a potem pozwala dorastać ale cały czas jest przy nas, doradza, opiekuje się.
Ja się z tym zgadzam, tak więc Marto. mnie zupełnie nie bierz pod uwagę we wszelkich rankingach, albowiem jako założycielka Ogrodowiska jestem poza konkurencja, a udzielać się chcę
Kazimiera Woźniak na Facebooku, w związku z Dniem Kobiet
I ja pięknie dziękuję!
Kiedyś i dziś:
Kiedyś za komuny w pracy goździk dostałam na tacy,
Jeszcze rajstopy na nogi no i szampan Boże drogi!
A dzisiaj mam tulipana od uroczego wprost pana,
choć brak rajtuz i szampana i tak jestem roześmiana!
poczytałam, pooglądałam i jak zwykle zachwycałam się cofnęłam się, aby doczytać co też tam u ciebie się dzieje, a tu już wszystko pięknie wyczyszczone, wymyte, do wiosny przygotowane
czekam z ciekawością, jakie też w tym roku będą kompozycje mam zamiar coś skopiować
i oczywiście z uwagą będę śledzić wieści z majowego wyjazdu też mnie zachwyca pomysłowość angielskich ogrodników
No to jestem uspokojona, bo wiecie, że ja bardzo chętnie ugoszczę Was
A to bukiet dzisiejszy
Piękny bukiecik!!!
Prymulki na chwilę wystawione na taras niesamowite, takiego połączenia kolorów nigdy nie widziałam
Bukszpanik w takiej promocji, że trza brać
No proszę,i pierwsza setka zaliczona ) Gratuluję i ja Danuś
Myślę sobie co ja w tym roku posadzę w donice. Hortensje no to wiadomo - oczywiście na plus, ale co dalej? To ci dopiero problem
No.. dylematy jak nie wiem co Danusiu chyba my wszyscy tutaj z niecierpliwością czekamy by dorwać się wreszcie do naszych ogrodów A Danusiu, czy to już czas na wiosenne cięcia krzewów,hortensji,czy lepiej jeszcze chwilę z tym poczekać?