Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Mała Eleczka 09:56, 27 lut 2014

Do góry
Wszystkim odwiedzającym życzę smacznego
Wieczorem pączkami poczęstuję
Ogród Dominiki 09:48, 27 lut 2014

Do góry
Domi napisał(a)

Coś mi się zdaje, że Domi szuka w przyrodzie odzwierciedlenia swoich kształtów Śliczne są (i zdjęcia i kształty). Pozdrówka.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 09:42, 27 lut 2014

Do góry
Marzenko możesz mi napisać gdzie zakupiłaś tą metalową podpórkę do róży?

Marzena2007 napisał(a)
Austinka William shakespeare czeka na wsadzenie

ale najpiew musze wykopać austinkę golden celebration.....

Na tej rabacie rosną róże bonica i dostały jako tło purpurowego Williama

Moje ukochane miejsce na ziemi 09:32, 27 lut 2014

Do góry
miłego dnia dla wszystkich

Moje ukochane miejsce na ziemi 09:29, 27 lut 2014

Do góry
i takie jeszcze

Moje ukochane miejsce na ziemi 09:28, 27 lut 2014

Do góry
Donia72 napisał(a)
Agatko, u ciebie wiosna na całego

Doniu to prawda, ogród po zimie już uprzątnięty, a to luty przecież

przed domkiem już doniczkowe powystawiałam

na razie tylko takie

Ogród w Puszczykowie 09:25, 27 lut 2014

Do góry
wietrzyk napisał(a)
Jupi

Chyba tulipan, a może hiacynt?
Wiem, że dla większości z Was nic takiego, ale ja, pierwsze cebulki w życiu sadziłam jesienią
I rosną

Gratuluję sukcesu cebulowego. Też czekam na tulipanki.
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 09:08, 27 lut 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Aniu .. iryski koniecznie.. one wczesne jak krokusy.. moje pierwsze też zakwitły, ale od strony południa... i te niebieskie z daleka widać.. ale czekam na te przy tarasie... i możesz je posadzić w czymś co je zarośnie.. liście maja długie... musisz sie z tym liczyć..
I sorki za wrzucanie fotek ale kuszę.. kuszę.. nie jabłkiem a iryskami... no ale ja nie Ewa..

Kuś kuś Ania - i dzięki za zdjęcie - to miejsce które u Ciebie mi sie bardzo podoba Iryski będą
Co z tym ogródeczkiem począć 09:03, 27 lut 2014

Do góry
Ewa, trzymam kciuki za kolanko, bedzie dobrze

Co z tym ogródeczkiem począć 09:01, 27 lut 2014

Do góry
Zielona napisał(a)

no i co Ty na to? aaaaa
Wilcza Góra 08:53, 27 lut 2014

Do góry
WilczaGora napisał(a)

Zdumiewające prawda ???

piękne...
To jednak nie diabeł tkwi w szczególe......
Rododendronowy ogród II. 08:51, 27 lut 2014

Do góry
Wszystkich wirtualnie częstuje dziś pączkami , w realu robic nie będe bo wole pobyc w ogrodzie. Miłego i smacznego dnia zyczę.

Rododendronowy ogród II. 08:48, 27 lut 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Te rurki są tak cienkie, że tu nie ma co spawać Śrubki tak malusie, że sie porozkręcały w tydzień od skręcenia. I co skręciliśmy ponownie, to sie rozlatywały...
Ale zwykły chłop co ma spawarkę, może zwykłe druty zbrojeniowe pospawać, potem pomalować i gotowa..
albo kupić tę tania z allegro... połączenia jak sie będą rozlatywać związać opaskami (jak u mnie) i postoi kilka lat..
U mnie tak to wygląda.... pasuje pergolę już pomalować.. foto po roku uzytkowania.. wszytkie poąłczenia są na takich opaskach, pokazują je żółte strzałki..
Zamówiłam podpory pod róże, ale robią sie już rok.. podpory z drutu zbrojeniowego

Ale ta róża już sie chyba w tym stojaku zostanie Podoba się jej w takim więzieniu Bo kształt podpory jest fajny, a zawsze mówię, że wyznacznikiem każdego przedmiotu jest u mnie stosunek ceny do jakości... za te pieniądze.. jakość jest właściwa... A opaski kosztują grosze
Bogdzia pozdrawiam... i muszę oddać sie sprawom służbowym.. a potem hyc do ogrodu...

Albo kupić nowe śrubki , dłuższe i dać kontrnakrętki czyli po 2 nakrętki .. tylko, że jak u mnie róża duża wiatr wiał.. to pergola z luźnych kawałków pracuje i śrubki były po prostu urywane W zacisznym miejscu może nie będzie nią tak huśtać.

Aniu dzięki za poglądowe przedstawienie sprawy. Nie tylko mnie to interesuje więc tym bardziej potrzebne. .Dobrego dnia dziś życzę.
Ogród Janiny 08:35, 27 lut 2014

Do góry
Wiosna i do mnie wreszcie doszła ale rano są jeszcze spore przymrozki więc w ogrodzie mało co robię bo boję się jeszcze odkrywać kwiaty .. Pomału tylko przycinam suche badyle .. Po zimie wcale nie mam siły ,tak się człowiek odzwyczaił od gimnastyki ogrodowej że trochę popracuje w ogrodzie i ledwie do domu wchodzi , ale za kopanie jeszcze się nie biorę bo ziemia za mokra ..

Kalina o zielonych liściach ładnie przetrwała.

derenia widać z daleka ..

goździki tez ładnie przetrwały

jasnota ładnie się płoży na rabacie ..

nawet się pokazały pączki na ligustrze i hortensji pnącej ..

Wiosna pomału wkracza w nasze ogrody ..

Działka prawie w Borach Tucholskich 08:34, 27 lut 2014

Do góry
ostatecznie wyrok na trzmielinę zapadł eksmisja bez wskazania (chwilowo) lokalu zastępczego
a Niuńka oczywiście sprawdza solidność prac

Ogródek Anity 08:20, 27 lut 2014

Do góry
Torty artystyczne - dekoracje tortów 08:10, 27 lut 2014

Do góry

Tort na 8 urodziny córci
Rododendronowy ogród II. 08:05, 27 lut 2014

Do góry
Te rurki są tak cienkie, że tu nie ma co spawać Śrubki tak malusie, że sie porozkręcały w tydzień od skręcenia. I co skręciliśmy ponownie, to sie rozlatywały...
Ale zwykły chłop co ma spawarkę, może zwykłe druty zbrojeniowe pospawać, potem pomalować i gotowa..
albo kupić tę tania z allegro... połączenia jak sie będą rozlatywać związać opaskami (jak u mnie) i postoi kilka lat..
U mnie tak to wygląda.... pasuje pergolę już pomalować.. foto po roku uzytkowania.. wszytkie poąłczenia są na takich opaskach, pokazują je żółte strzałki..
Zamówiłam podpory pod róże, ale robią sie już rok.. podpory z drutu zbrojeniowego

Ale ta róża już sie chyba w tym stojaku zostanie Podoba się jej w takim więzieniu Bo kształt podpory jest fajny, a zawsze mówię, że wyznacznikiem każdego przedmiotu jest u mnie stosunek ceny do jakości... za te pieniądze.. jakość jest właściwa... A opaski kosztują grosze
Bogdzia pozdrawiam... i muszę oddać sie sprawom służbowym.. a potem hyc do ogrodu...

Albo kupić nowe śrubki , dłuższe i dać kontrnakrętki czyli po 2 nakrętki .. tylko, że jak u mnie róża duża wiatr wiał.. to pergola z luźnych kawałków pracuje i śrubki były po prostu urywane W zacisznym miejscu może nie będzie nią tak huśtać.
Salvia - szałwia 07:58, 27 lut 2014

Do góry
Ja kocham swoją szałwię... myślę, że miłością odwzajemnioną

tak patrzę teraz to koniczyna też mnie kocha chyba... ta z trawnika...
Połowa działki - czyli mam powoli dość 07:47, 27 lut 2014

Do góry
Tak tak się dzieje ale i duży ból głowy jak to wszystko pogodzić ha ha

Przesadziłam ----a teraz okrywam i odkrywam ------tyz mam zajęcie ha ha.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies