Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Nikita 20:14, 08 kwi 2014

Oj szalona kobieto...teatrzyk cieni rewelacyjny...TAK TRZYMAJ !
Pozdrowionka zostawiam
Mirka 20:43, 08 kwi 2014

Ania w tej donicy mam 3 sadzonki z zeszłego roku wszystkie miały listki jedna nawet miała1 kwiat.Teraz 2 puszczają listki a 3 nie ale za to puszcza od korzeni widać na zdjęciu ja biorę do ukorzeniania patyki grubości ołówka takie się najlepiej ukorzeniają bo te cienkie to słabo. gdzie posadziłaś do donic czy wprost do gruntu bo ja mam i tu i tu daj szanse fotkę mogę usunać
agata19762 21:02, 08 kwi 2014

Aniu dzienks za nowe fotki
szalona jesteś na maxa !!!!!!!!!!

żółta magnolka wpisana na listę chciejstw
olaw 21:28, 08 kwi 2014

Qrcze - pięknie u Ciebie, chyba też się skuszę na jeszcze jedną magnolię, taką ciemną- chyba Nigra...

Pozdrówka zostawiam
Mala_Mi 22:08, 08 kwi 2014

Walczę w ogrodzie w wolnych chwilach... wiec nie ma mnie na forum.... na szybciutko odpowiem.. i dzięki że zaglądacie.. fotek dziś nie robiłam, więc jak coś wstawię to wczorajsze.
Mam tylko z telefonu. mojego ogrodnika.. wącha fiołki.... no i trochę ich wykopał.. sporo wykopał..

I dziwi się, że ja sie dziwię Ta rabata musi być z powodu psa beznadziejna

Madzenka 22:10, 08 kwi 2014

Hi hi teatrzyk cieni do zakątka japońskiego pasuje
buziaki, też sie narobiłam. I muszę sie pochwlaić, że po dwoch latach. M wymienił lampy podjazdowe... Z 3 szt na razie jedna działa... Jeszcze 4 lata i będzie komplet może sobie kiedyś teatrzyk cieni zrobię
Wpadnij na relację z przesadzania stozka teściowej.

Ps. Ostrokrzew o niebo lepiej wyglada, kolejne cięcie o zmroku
Mala_Mi 22:19, 08 kwi 2014

Ola - magnolie kuszą... jak jadę to wszędzie je widzę A u sąsiadki jest tak olbrzymia.... napatrzeć sie nie mogę

Agata - ja już nie nadążam za Twoimi avatarkami... jestem wzrokowiec i zapamiętuję obrazki..

Mirka - zostaw foto... po to forum... moje w donicach, bo tam je upilnuję z podlewaniem.. a w ogrodzie nie mam miejsca które będzie nieruszane przez rok.

Nikita, Kondzio, - to raczej nie teatrzyk, a cyrk..

Kitek - wszystkie magnolie z czasem są duże..

Tusiala - chyba Ty sie pytałaś o robienie kółek.. a ja nie odpowiedziałam, sorki zapomniałam.... wbijam w środek pręta i jadę kółko za pomocą sznurka i czegoś tam na końcu.. taki duży cyrkiel, albo krowa na paliku

Magda - u mnie dużo rzeczy nie zrobionych.,bo ciągle nie było czasu... same prowizorki...

Ela _g - wiśnia jako drzewo nie przemarza.. ale kwiatki niestety potrafią zmarznąć.. i mam ładne drzewko

I jakiś obrazek... dzielę posty na krótsze...

malgorzata_s... 22:30, 08 kwi 2014

Aniu pokazuj Mój ogród jest gumowy Teatr obglądnięty, super Buziam
Mala_Mi 22:32, 08 kwi 2014

Irena - pies staruszek najchętniej siedzi na polu.... ale pod warunkiem, że z nami ..

Sebek - z wiekiem coraz mniej dystansu.. do siebie i innych...... i dystans do bycia u Was na razie sie zwiększa.. nie mam szans nadrobić..

Karolina - po nocy sprawdzam jak świecą lampki.. ale do ciemnego robimy... to duży ogród i dużo roboty..

Ula- bo to nie teatr , a cyrk.. czyli swój cyrk i małpy swoje

Luki - to był spontan....

Aniu - lampki tu nie będzie... bo cisy możę fajnie wyglądają na tle ściany... ale każdy wchodzący tez wygląda.. i niestety nie fajnie ..

Alka -

Grembosia - bo ja miałam być chłopakiem... może dlatego mam jajca

Baraga - fariatka jestem... to fakt...

Borbetka - już keidyś mnie porównałaś do pewnej kabareciarki

Agniecha - te tulipany świetne są

Reszcie macham i pozdrawiam... i ruszyłam dupsko na ćwiczenia.. do wiejskiego ośrodka,. czyli zajęcia w szkole.... jakoś nie potrafię sama sie zmobilizować.. iec po dniu w ogrodzie i wieczorku na zajęciach.. jestem zgon.

Tulipki botaniczne

Nie powala na kolana widok niezapominajek i Angelik... zresztą to na Angeliki nie wygląda...

Botaniczne Tarda..

paniprzyroda 22:34, 08 kwi 2014

Pytań zadawać nie będę, ale na fotki zajrzę zawsze buziaki.